Ο καλύτερος πατέρας του κόσμου

08:57 1/10/2012 - Πηγή: 24wro
Ο Dave Engledow ήταν τόσο χαρούμενος που έγινε μπαμπάς ώστε αποτύπωνε κάθε στιγμή...
της μικρής του κόρης Alice Bee στο φωτογραφικό φακό. Μάλιστα έβαζε και μια χιουμοριστική πινελιά στις πόζες μπαμπά και κόρης για να διασκεδάσει φίλους και γνωστούς.

Ήταν τόσο μεγάλη η επιτυχία των φωτογραφιών του ώστε αποφάσισε να τις κάνει ημερολόγιο: το ημερολόγιο του 2012 του Καλύτερου
Πατέρα στον Κόσμο κυκλοφόρησε σε ένα περιορισμένο αριθμό αντιτύπων και έγινε ανάρπαστο. Έτσι ο κ. Engledow αποφάσισε να επαναλάβει το εγχείρημα εκτυπώνοντας πολύ περισσότερα αντίτυπα για το 2013. Για να βρει χρηματοδότηση για την έκδοση του ημερολογίου, ανέβασε την ιδέα του στην ιστοσελίδα Kickstarter, στην οποία ο οποιοσδήποτε μπορεί να την υποστηρίξει οικονομικά. Μέχρι στιγμής ο αρχικός στόχος των 1.200 δολαρίων έχει ξεπεραστεί κατά πολύ καθώς έχουν συγκεντρωθεί 7.288 δολάρια.

Στις φωτογραφίες του Dave Engledow παρουσιάζεται με πολύ χιούμορ η εικόνα του νέου πατέρα που κάνει απερίγραπτες γκάφες στην καθημερινή διαπαιδαγώγηση και φροντίδα της μικρής του κόρης. Όπως λέει ο δημιουργός τους "ο χαρακτήρας που έφτιαξα είναι η παρωδία του πατέρα που ελπίζω να μην γίνω ποτέ: αφηρημένος, αμελής, εγωκεντρικός και σε κάποιες περιπτώσεις δεσποτικός".

moneypro.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα