Ο καιρός σήμερα...

17:15 10/4/2011 - Πηγή: 24wro

Λίγες νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα... που μετά το μεσημέρι σταδιακά θα πυκνώσουν, με πιθανότητα λίγων βροχών στα δυτικά, καθώς και πτώση της θερμοκρασίας, περιμένουμε την σήμερα
10 Απριλίου 2011.
Η θερμοκρασία θα κυμανθείστη Βόρεια Ελλάδα από 5 έως 19 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 12 έως 23 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 10 έως 22 και στις νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο
θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά στην αρχή της ημέρας σχεδόν θυελλώδεις, με μικρή εξασθένηση μετά το μεσημέρι. Στο Βόρειο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις με μικρή εξασθένηση το απόγευμα και στο Νότιο Ιόνιο μεταβλητοί ασθενείς.

Λίγες νεφώσεις μετά το μεσημέρι περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 22 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις με σημαντική εξασθένηση το απόγευμα

Λίγες νεφώσεις, περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 17 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί.
 frappedoupoli.blogspot.com
Keywords
Τυχαία Θέματα
Ο καιρός σήμερα...,