Ο Alpha θέλει την Τσαπανίδου

23:32 22/1/2012 - Πηγή: 24wro
Άνεμος Κοντομηνά έχει αρχίσει να πνέει και πάλι στην περιοχή της Κάντζας, καθώς μετά την οριστικοποίηση της ανάκτησης του ελέγχου...
του Alpha από τον γνωστό επιχειρηματία, οι συνεργάτες του προετοιμάζονται μεθοδικά για την επόμενη μέρα του σταθμού.
Έμφαση θα δοθεί στο ειδησεογραφικό σκέλος του καναλιού, ειδικότερα δε στο δελτίο ειδήσεων, με τον Αντώνη Σρόιτερ να παραμένει στην Κάντζα, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, αλλά να ενισχύεται, έχοντας
δίπλα του τον Γιώργο Βλάχο, τον Δήμο Βερύκιο και τον Γιάννη Παπαγιάννη.
Ο πρώην παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Extra 3 πάντως, ακούγεται και για την ανάληψη πολιτικής εκπομπής, για τη βραδινή ζώνη του σταθμού.
Παράλληλα, ο Δημήτρης Κοντομηνάς φέρεται να έχει διατυπώσει την εκτίμηση ότι ο Alpha πρέπει να αποκτήσει και μια γυναίκα για την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού, με τις πληροφορίες να επιμένουν ότι στο στόχαστρο της νέας διοίκησης του καναλιού έχει μπει η Πόπη Τσαπανίδου.
Η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του ΣΚΑΪ βέβαια, δεν φαίνεται διατεθειμένη να μετακινηθεί, καθώς στον Όμιλο Αλαφούζου της πιστώνουν το γεγονός ότι μόνη της ουσιαστικά, «έχτισε» από το μηδέν καινούριο τηλεοπτικό κοινό. Στον Alpha ωστόσο, την έχουν ως πρώτη στη σχετική λίστα τους, και ανάλογα με τις γενικότερες τηλεοπτικές εξελίξεις, θα κινηθούν στην κατεύθυνση του πιο έντονου… φλερτ.
Keywords
Τυχαία Θέματα