Νορβηγία: Ντέρμπι στο Ούλεβαλ Στάντιον

10:35 29/6/2011 - Πηγή: 24wro
Τρία παιχνίδια διεξάγονται σήμερα Τετάρτη στην πρώτη κατηγορία της Νορβηγίας...


Αυτά περιλαμβάνονται στην 9η αγωνιστική, που είχε αναβληθεί λόγω της απεργίας των ποδοσφαιριστών. Το πιο ενδιαφέρον από τα τρία παιχνίδια είναι αυτό ανάμεσα στην Βαλερένγκα και τη Μόλντε, ενώ στα υπόλοιπα δύο η Λίλεστρομ φιλοξενεί τη Σταρτ και η Φρέντρικσταντ τη Χάουγκεσουντ.

ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ-ΣΤΑΡΤ

Λίλεστρομ: Με αρκετές σημαντικές απουσίες, η Λίλεστρομ γνώρισε εκτός έδρας ήττα 1-0 από την Άαλεσουντ. Μετά από αυτή
την ήττα έπεσε στην 10η θέση της βαθμολογίας με 16 βαθμούς. Από το παιχνίδι κόντρα στην Σταρτ θα λείψει ο μέσος Κνούντζον (8/2) καθώς και ο έτερος μέσος Γκίσλασον (7 συμμ.). Επιστρέφει από τιμωρία ο επιθετικός Ιγκιέμπορ (11/6).

Σταρτ: Νέα ήττα-η τέταρτη στα πέντε τελευταία παιχνίδια- για την Σταρτ, εντός έδρας με 2-0 από τη Βαλερένγκα. Η ομάδα ισοβαθμεί στην προτελευταία θέση με την Βίκινγκ και αναζητάει επειγόντως βαθμούς. Αμφίβολος ο αμυντικός Μάντσεν και ο μέσος Ολαντάπο (4/1). Στα ευχάριστα η επιστροφή στη δράση του βασικού αμυντικού Πέπα (11 συμμ.).

Tips

*Συντριπτική είναι η παράδοση υπέρ της Λίλεστρομ τα τελευταία χρόνια. Στις έξι τελευταίες αναμετρήσεις τους με γηπεδούχο την Λίλεστρομ, η Σταρτ έχει 6 ήττες.

*4/5 over 2,5 έχει εντός έδρας φέτος η Λίλεστρομ, η οποία διαθέτει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα

*5 σερί ήττες εκτός έδρας έχει η Σταρτ

*4/6 εκτός έδρας αναμετρήσεις της Σταρτ είχαν 2-3 goal

ΦΡΕΝΤΡΙΚΣΤΑΝΤ-ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ

Φρέντρικσταντ: Επιτέλους νίκη για τη Φρέντρικσταντ. Μετά από πέντε αγωνιστικές οι «αριστοκράτες» επικράτησαν 1-0 εκτός έδρας της Σόγκνταλ. Στο Κύπελλο πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά μετά τη νίκη της 2-1 στην έδρα της Οντ Γκρένλαντ. Επιστρέφει από τιμωρία ο εξτρά Άσκαρ (11 συμμ.) και ο πλάγιος μπακ Γκαμπόα (11 συμμ.).

Χάουγκεσουντ: Αν και βρέθηκε από νωρίς μπροστά στο σκορ, δεν άντεξε και γνώρισε την ήττα 3-1 στην έδρα της Στρομσγκόντσετ. Στο Κύπελλο αποκλείστηκε από την συνέχεια του θεσμού, μετά την εντός έδρας 3-2 από τη Βίκινγκ στην παράταση. Αμφίβολος ο σημαντικός επιθετικός Τζούρτζιτς (12/4) που αποχώρησε τραυματίας στο παιχνίδι με τη «Γκοντσετ», σίγουροι απόντες ο αμυντικός Νίλσεν (3 συμμ.) και ο μέσος Μάελαντ (4/1).

Tips

*5/6 under 2,5 έχει στα εντός έδρας παιχνίδια της η Φρέντρικσταντ

*5 ήττες σε 6 εκτός έδρας παιχνίδια έχει η Χάουγκεσουντ. Η μοναδική της νίκη ήταν στην έδρα της Ρόζενμποργκ με 1-0

ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ-ΜΟΛΝΤΕ

Βαλερένγκα: Στην 7η θέση της κατάταξης ανέβηκε η Βαλερνέγκα, μετά την εκτός έδρας νίκη της στην έδρα της Στάρτ με 2-0. Αυτή ήταν η τρίτη σερί νίκη για την ομάδα του Άντρεσεν. Επιστρέφει ο μεσοεπιθετικός Ογκούντε (9/1), θα απουσιάσουν ο μέσος Μπέρε (2 συμμ.) και ο μπακ Στουρ (9 συμμ.)

Μόλντε: Ήττα μετά από τρεις σερί νίκες για τη Μόλντε, εκτός έδρας με 1-0 από την Οντ Γκρένλαντ.
Keywords
Τυχαία Θέματα