ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: Ένας γίγαντας σκύλος ζεσταίνει... γατούλες!

13:21 5/12/2013 - Πηγή: 24wro
Ο Yankee είναι ένας σκύλος Αγίου Βερνάρδου 9 ετών με μια τεράστια καρδιά και μια ακόμη μεγαλύτερη γενναιοδωρία...

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο σκυλάκος, ο οποίος ζει σε μια φάρμα στην Αϊόβα, τα βράδια αφήνει τις αδέσποτες γάτες της περιοχής να κοιμούνται μαζί του (ενίοτε και πάνω του) προκειμένου να τις ζεστάνει!

Ο αρχικός προορισμός των σκύλων αυτής της ράτσας ήταν να σώζουν παγιδευμένους ανθρώπους από τις χιονοθύελλες στα βουνά.


Δεν αποτελεί έκπληξη λοιπόν που αυτός ο τεράστιος σκύλος θέλει να βοηθήσει, ακόμα και εάν αυτές που τον έχουν ανάγκη είναι... γάτες.

Όπως αναφέρει ο 24χρονος κηδεμόνας του σκύλου, Keegan Vansoelen, οι γάτες άρχισαν να έρχονται στη φάρμα από ένα γειτονικό αχυρώνα.

"Ανακαλύψαμε πριν από ένα χρόνο ότι οι γάτες κοιμούνται πάνω στον σκύλο. Μοιάζουν σαν μια μεγάλη γουνο-μπαλα. Πολλές γάτες έχουν το ίδιο χρώμα γούνας με τον Yankee, με αποτέλεσμα να δυσκολευόμαστε καμιά φορά να τον διακρίνουμε" λέει.

Και προσθέτει: "Συμβαίνει συχνά κατά τη διάρκεια του χειμώνα, καθώς ο καιρός εδώ γίνεται πολύ ψυχρός. Ακόμα όμως και το καλοκαίρι κοιμούνται μαζί του. Νομίζω ότι το κάνουν για να βρίσκονται απλώς μαζί με ένα άλλο πλάσμα".

"Εκείνες κοιμούνται (σ.σ. όπως φαίνεται στη φωτογραφία) για όσο ο σκύλος δεν σηκώνεται. Τις περισσότερες φορές, τις αφήνει να ξαπλώνουν και να κοιμούνται πάνω του" λέει ο Vansoelen.

nooz.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα