Με δική της εκπομπή στη RAI 1

20:43 20/3/2012 - Πηγή: 24wro
Μπορεί το ιταλικό χορευτικό show ...«Ballando con le stelle» να τελείωσε, όμως η Ρία Αντωνίου θα συνεχίσει να μονοπωλεί τα Σαββατόβραδα των Ιταλών.

Από αυτή την εβδομάδα δεν θα είναι διαγωνιζόμενη, αλλά συμπαρουσιάστρια της Μίλι Καρλούτσι και του Πάολο Μπέλι στο «Ballando con te», όπου απλοί άνθρωποι θα διαγωνίζονται στον χορό.

Το show της RAI 1, που θα ξεκινήσει από αυτό το Σάββατο, είναι από τα αγαπημένα του ιταλικού κοινού. Σύμφωνα με την espressonews.gr,
ο λόγος που επιλέχθηκε η ξανθιά καλλονή ως συμπαρουσιάστρια είναι το γεγονός, όπως αποδείχτηκε από τα social media και τα live του λαμπερού show της ιταλική τηλεόρασης, ότι αποτελεί την αγαπημένη του κοινού.

Μπορεί βεβαίως η Ρία να μην πήρε το πρώτο βραβείο, κέρδισε ωστόσο την πρώτη θέση στην καρδιά του κόσμου. Έτσι, ύστερα από συζητήσεις που έγιναν μεταξύ των υπευθύνων της RAI 1 και της ξανθιάς καλλονής, εκείνοι αποφάσισαν να την κρατήσουν στους «κόλπους» του καναλιού και να μην την αφήσουν να φύγει για τον Βορρά και τη Μedia Set, που ανήκει στην οικογένεια Μπερλουσκόνι.
Keywords
Τυχαία Θέματα