ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΑΛΛΕΡΓΗ: Ποιός Γάμος...Αυτή είναι έτοιμη για κλωτσιές

17:21 16/12/2011 - Πηγή: 24wro

To μελαχρινό κορίτσι που μέχρι πέρυσι δεν ήξερε τι σημαίνει μανικιούρ παρά μόνο ...
να δένει τα μπαντάζ της, μπήκε στο σπίτι όλων των Ελλήνων με τη συμμετοχή της στο reality του ΑΝΤ1 Dancing On Ice. Λίγο η εξωτερική της εμφάνιση,
λίγο η ευχέρεια λόγους της, λίγο η αινιγματική, για το κλασικό τηλεοπτικό κοινό καριέρα της στο χώρο της Εθνικής ταϋλανδέζικης πολεμικής τέχνης του Muay Thai , λίγο παραπάνω η πρόταση γάμου που δέχθηκε on air πριν αποχωρήσει από το show από τον Ρώσο αθλητή του πατινάζ και η Μαριάννα Καλέργη παίζει παντού στην τηλεόραση.Εδώ και τρεις μήνες όμως δεν παίζει στα ρινγκ.Εκεί που μεγάλωσε.Εκεί που στέφθηκε πρωταθλήτρια.Εκεί θα επιστρέψει στις 5 Φεβρουαρίου! Στον φυσικό της χώρο. Οι machmakers του THE BATTLE, μίλησαν με το δάσκαλο της Παύλο Καπώνη και με συνοπτικές διαδικασίες έκλεισαν τον πρώτο αγώνα της μαθήτριας του μετά το Dancing On Ice.Το ΝΑΙ της Μαριάννας ήταν γενικό, κοφτό, χωρίς "αλλά" και "ίσως"!"Είναι πρωταθλήτρια και παίζει με οποιαδήποτε αντίπαλο από Ελλάδα ή εξωτερικό μπορεί να σταθεί απέναντι της στο Muay Thai στα -55 κιλά ", μας είπε ο Diamond Καπώνης. Η μοναδική αθλήτρια που έχει κερδίσει (πριν 4 χρόνια) την Καλέργη στην Ελλάδα είναι η πολύπειρη Φανή Πελουμπή. Ο εκπρόσωπος της όμως δεν δέχτηκε να αντιμετωπίσει στις 5 Φεβρουαρίου η Πελουμπή την Καλέργη γιατί έχουν 3 κιλά διαφορά !!!!Σύμφωνα με το Ring Stories προκαλεί εντύπωση πώς μια αθλήτρια που δηλώνει εμπειρότερη και ικανότερη της Καλέργη λέει όχι σε έναν αγώνα που εάν κερδίσει , κερδίζει πολλά και όχι μόνο έναν αγώνα.
Ενώ η Καλέργη θα έπρεπε να είναι εκείνη που δε θα ήθελε να παίξει με μια ελληνίδα με την υποψία μήπως χάσει και γκρεμίσει τον μύθο που χτίζει πλέον και τηλεοπτικά. Το ΝΑΙ της Καλέργη σε όλα είναι αξιοθάυμαστο και αφού λόγω τριών κιλών διαφοράς δεν τολμούν να την αντιμετωπίσουν, θα έρθει πρωταθλήτρια από το εξωτερικό, με τίτλους και διεθνείς διακρίσεις για να μπει στο ρινγκ του THE BATTLE 2 με την Μαριάννα. Σύντομα θα ανακοινωθεί το όνομα της αντιπάλο.
Διαβάστε περισσότερα στο gossip-tv.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα