«Μαχαιρώνουν» ΗΠΑ και Γερμανία την Ελλάδα

04:25 5/4/2011 - Πηγή: 24wro

Τώρα που όλα δείχνουν ότι από το καλοκαίρι η Ελλάδα θα σηκώσει κεφάλι από τον τουρισμό...



τώρα που έχει βεβαιωθεί η αύξηση του τουριστικού κύματος κυρίως με Ρώσους και Σκανδιναβούς για φέτος το καλοκαίρι σχεδόν κατά 20% σε σχέση με πέρυσι, τώρα βγήκαν τα μεγάλα μαχαίρια ΗΠΑ
και Γερμανίας κατά της Ελλάδας γιατί πρέπει να μας κρατήσουν αιχμάλωτους οικονομικά, φοβίζοντας κατεπειγόντως τους τουρίστες που θέλουν να έρθουν στη χώρα μας.
Πριν μερικές μέρες η ΕΥΠ ενημέρωσε το υπουργείο Τουρισμού ότι το αμερικανικό ινστιτούτο TCS κυκλοφόρησε απόρρητη έκθεση που αποκαλύπτει διείσδυση της Αλ Κάιντα και εξτρεμιστών μουσουλμάνων στην Ελλάδα, μέσω των λαθρομεταναστών.
Υποστηρίζουν οι Αμερικανοί πράκτορες ότι στις αρχές του καλοκαιριού θα υπάρξει εξέγερση των λαθρομεταναστών στην Αθήνα με στόχο να δημιουργηθεί χάος.
Η έκθεση έχει αποσταλεί και στην υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον και δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφιβολιών, ότι στη χώρα μας δραστηριοποιούνται ακραία μουσουλμανικά στοιχεία που χρηματοδοτούνται από ξένες κυβερνήσεις και δρουν κυρίως μέσα στα αυτοσχέδια τζαμιά που υπάρχουν στην Αθήνα.
Τα ίδια ακριβώς υποστηρίζει και η γερμανική υπηρεσία προστασίας του συντάγματος η οποία αναφέρει σε άλλη της έκθεση ότι η Αλ Κάιντα προσπαθεί να στήσει έναν πυρήνα στην Ελλάδα για να τον χρησιμοποιήσει ως βάση εξάπλωσης των ισλαμιστών τρομοκρατών την Ευρώπη.
Όπως αναφέρουν οι Γερμανοί στην έκθεσή τους από τις τελευταίες συλλήψεις λαθρομεταναστών στην Αθήνα βρέθηκαν 7 μέλη της Αλ Κάιντα με επικεφαλής έναν Σύρο παλαιστινιακής καταγωγής που μπήκε από τα σύνορα με την Τουρκία και παραδέχθηκε στην ανάκρισή του ότι είναι μέλος της Αλ Κάιντα.

http://www.newsbomb.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα