Κ.ΣΤΑΝΙΣΗ: Σφουγγάριζα. Ήμουν παραδουλεύτρα

15:24 5/1/2013 - Πηγή: 24wro
Η Κατερίνα Στανίση έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «ΕΓΩ weekly»...
Η τραγουδίστρια μίλησε για τα δύσκολα και συνάμα σκληρά παιδικά χρόνια που πέρασε με τη μητέρα της στο εξωτερικό. «Πέρασα σκληρά παιδικά χρόνια. Θυμάμαι ότι ήρθαμε για πρώτη φορά τα Χριστούγεννά στην Ελλάδα, από τη Γερμανία, επειδή έδιωχναν κόσμο, υπήρχε μεγάλη κρίση. Η μάνα μου ξενοδούλευε και με έπαιρνε μαζί της. Σφουγγάριζα, ήμουν παραδουλεύτρα. Δε θα ξεχάσω ότι ανάλογες ημέρες είχαμε πάει σε μία πολύ καλή κυρία να της καθαρίσουμε
το σπίτι. Μας έδωσε παραπάνω χρήματα από εκείνα που έπρεπε να πάρουμε και διάφορα γλυκά. Στην επιστροφή για το σπίτι κρατούσα τη μητέρα μου αγκαζέ στο δρόμο και θυμάμαι ότι ήμασταν τόσο ευτυχισμένες»!

«Αυτά τα λίγα για εμάς ήταν τόσο πολλά. Θέλω να πω μ’ αυτό το παράδειγμα ότι είχα σκληραγωγηθεί στη ζωή από μικρή. Ήμουν μαθημένη στα δύσκολα», εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια ενώ περιέργαψε τη στιγμή που γύρισε στην Ελλάδα. «Ήρθαμε από τη Γερμανία με μία βαλίτσα. Ήμουν όμως δεκαοκτώ ετών και γεμάτη όνειρα. Ευτυχώς ορισμένα όνειρα γίνονται πραγματικότητα. Πολλά απ’ όσα σκεπτόμουν πραγματοποιήθηκαν».

real.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα