Καίτη Γαρμπή: Απαντάει στις φήμες περί χρεοκοπίας

15:00 1/4/2011 - Πηγή: 24wro
Κάνει δίαιτα, είναι χορτοφάγος, γύρισε στο πατρικό της, βλέπει σινεμά, δεν βγαίνει τα βράδια, επιμένει στην άλλη όχθη του...
τραγουδιού απ’ αυτό που την έκανε σταρ, με άλλον ένα νέο δίσκο του Νίκου Αντύπα, όχι, δεν αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και, όχι, δεν εγκαταλείπει τη χώρα.

Το ότι ίσως έλειψες κιόλας δύο χρόνια πυροδότησε όλη αυτή την κουβέντα πως έχεις οικονομικές δυσκολίες;

«Ε! Τι να κάνουμε τώρα; Να βγαίνουμε με τον Διονύση να λέμε “είμαστε καλά οικονομικά”; Κατ' αρχήν δουλέψαμε. Δεν τα κλέψαμε,
δεν τα πήραμε απ’ όλους, γι’ αυτό και δεν θα τα δηλώσουμε πουθενά αλλού εκτός απ’ την εφορία. Πουλήσαμε πριν από το αποκορύφωμα της κρίσης δύο σπίτια, διότι το θεωρήσαμε –όπως και ήταν τελικά– καλή οικονομική κίνηση. Θα δώσουμε λόγο γιατί το κάναμε ή είχαμε συνηθίσει το περιβάλλον που εξαπολύει τις φήμες σε καμία επίδειξη πλούτου και τώρα το μαζέψαμε και αλλάξαμε συνήθειες; Τηλεόραση σπίτι βλέπαμε, θέατρο πηγαίναμε και αυτά συνεχίζουμε να κάνουμε».

Κι όμως! Επέστρεψες στο σπίτι των γονιών σου. Για ποιο λόγο;

«Γιατί μεγαλώνουμε και θέλουμε ο ένας τη φροντίδα του άλλου. Δεν έπρεπε να έχω φύγει ποτέ απ’ το σπίτι των δικών μου. Μετανιώνω. Θυμάσαι που σου έλεγα για το ότι ερχόταν κάθε μέρα στο σπίτι όπου ζούσα ο πατέρας μου και μου έφερνε το καλαθάκι με το φαγητό μαγειρεμένο απ’ τη μάνα μου; Βρέξει, χιονίσει, ερχόταν! Πέρασε και μια περιπέτεια με την υγεία του. Τρόμαξα! Ε, και, όπως και να το κάνουμε, είναι αλλιώς να μένει, όταν πηγαίνεις κάπου, το παιδί σου με τον παππού και τη γιαγιά και αλλιώς με μια ξένη γυναίκα. Είναι αλλιώς η οικογένεια, η ασφάλεια, η αγάπη, η κάθε μέρα σου, όταν είμαστε όλοι μαζί. Δεν είναι έτσι;»
Keywords
Τυχαία Θέματα