Και… Σαουδάραβες για την ΑΕΚ

10:04 25/2/2012 - Πηγή: 24wro
Στην πραγματικότητα φαίνεται πως ανταποκρίνονται τα σενάρια που θέλουν...
ανθρώπους από τηΣαουδική Αραβία να ενδιαφέρονται για την ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, ο Τούρκι Αλ Σουντάιρι, που δανείζει τα2.000.000 Ευρώ που θα μπουν άμεσα στα ταμεία της Ένωσης, έχει επαγγελματικές επαφές με τον Ντέμη Νικολαΐδη και έχει δείξει ένα πρώτο ενδιαφέρον για την εμπλοκή του στην ΑΕΚ, με μεγάλο κίνητρο το θέμα του γηπέδου.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει
απολύτως τίποτα, καθώς ο Αλ Σουταϊρι δεν έχει ενημερωθεί πλήρως για τα οικονομικά της Ένωσης. Το μόνο σίγουρο, από όσα έχουν διαρρεύσει από τις επαφές των δύο ανδρών, είναι ότι για να συζητήσει ο Αλ Σουταϊρι το ενδεχόμενο εμπλοκής του στον σύλλογο, θα πρέπει να έχει εξοφληθεί το χρέος της ομάδας από το 2004 και μετά.

Όσο για το αν ο Αλ Σουταϊρι έχει τα χρήματα για να κρατήσει την ΑΕΚ; Ο δανειστής της Ένωσης, είναι γαμπρός του Ναΐφ Μπιν Αμπντούλ Αζίζ Αλ Σαούντ (πρώτος διάδοχος του θρόνου της Σαουδικής Αραβίας) και διαχειρίζεται ένα από τα επενδυτικά fund της οικογένειας, που αφορά επενδύσεις στο εξωτερικό. Για την ώρα, δεν μπορεί πάντως κάποιος να μιλήσει για κάτι χειροπιαστό, ωστόσο μια καλή διάθεση στην προοπτική μετακόμισης στην ΑΕΚ υπάρχει, με αποτέλεσμα οι «κιτρινόμαυροι» να ελπίζουν…

sportaction.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα