Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 4/6

08:03 4/6/2012 - Πηγή: 24wro
Με Σεληνιακή έκλειψη ανοίγει η εβδομάδα και εσείς δεν έχετε παρά να προσέξετε θέματα...
που σχετίζονται με ταξίδια, την εκπαίδευση, τη δικαιοσύνη και το εξωτερικό. Η εύθυμη διάθεση και η επιθυμία για αλλαγές θα σας κατευθύνουν σε νέους στόχους και ξεχωριστές επιλογές.

ΚΡΙΟΣ

«Τώρα είναι η ώρα»

Σήμερα, θέματα που σας απασχολούν τίθενται επί τάπητος ενώ μέσα από συζητήσεις αναζητάτε λύσεις. Οι περισσότερες κινήσεις σας στοχεύουν στην καλύτερη επικοινωνία και στη βελτίωση των συνθηκών που
διέπουν τις σχέσεις σας με άτομα που αποτελούν τους μέντορές σας. Αισθηματικά, ζητήστε αυτό που θέλετε, χωρίς να πείτε περισσότερα από όσα χρειάζονται.

ΤΑΥΡΟΣ

«Έντονες συγκινήσεις»

Η Σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη ανακινεί συναισθήματα και φέρνει στην επιφάνεια θέματα που είχατε ξεχάσει. Ίσως κάνετε πράγματα που δεν ταιριάζουν στην κοσμοθεωρία σας όμως έτσι πιστεύετε ότι ανατρέπετε μια ενδεχόμενη αρνητική εξέλιξη σε ένα θέμα που σας απασχολεί πολύ. Αισθηματικά, έχετε τη δυνατότητα να πάρετε αποφάσεις που θα αναθερμάνουν τον έρωτά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Σε αναζήτηση»

Δοκιμάζετε πολλά και διαφορετικά πράγματα μέχρι να βρείτε τι είναι αυτό ακριβώς που ψάχνετε και αναζητάτε. Κάποιες καυστικές συζητήσεις σας δίνουν την ευκαιρία να πείτε πράγματα που αποφεύγατε έξω από τα δόντια χωρίς τύψεις και ενοχές. Κάποια παράπονα μέσα στο χώρο του σπιτιού σας αναγκάζουν να επιδείξετε ένα πιο δυναμικό πρόσωπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Η υπομονή είναι αρετή»

Η Σεληνιακή Έκλειψη μέσα στον 6ο οίκο εγείρει θέματα που σχετίζονται με τα επαγγελματικά σας ή καθημερινές ασχολίες. Το θετικό είναι ότι επιδεικνύετε ψυχραιμία και είστε διατεθειμένοι να δείξετε υπομονή, προκειμένου κάποιες υπόθεσες να ολοκληρωθούν όπως πρέπει. Αποτινάξτε το άγχος για το τι θα πουν οι φίλοι ή συνάδελφοι σας γιατί δεν σας βοηθά.

ΛΕΩΝ

«Τρέξτε»

Σήμερα εμφανίζονται ευκαιρίες που πρέπει να βιαστείτε να πιάσετε και να αξιοποιήσετε. Στα οικονομικά, αν κάνετε τακτικούς ελέγχους για το που χαλάτε τι, θα μπορέσετε να κάνετε καλύτερη διαχείριση. Στόχοι και σχέδια που γίνονται μαζί με άλλους μπορεί να καθυστερούν αλλά είναι σε καλό δρόμο. Αποφύγετε να δράσετε χωρίς να σκεφτείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Επιπλέον ευθύνες»

Η πολύ δουλειά τρώει τον αφέντη. Μην αναλαμβάνετε υποθέσεις που δεν μπορείτε να τις διεκπεραιώσετε εγκαίρως διαφορετικά θα χρειαστεί να ξεκλέψετε χρόνο από κάτι σημαντικό. Πλησιάστε τους άλλους με τον τρόπο που θα θέλατε οι άλλοι να σας προσεγγίσουν και να σας εξηγήσουν το πρόβλημα τους. Αισθηματικά, θα χαράξετε ένα νέο δρόμο.

ΖΥΓΟΣ

«Αναγνώριση»

Σήμερα, μπορείτε να διακριθείτε στις δημόσιες σχέσεις και συνάμα να κάνετε επιτυχημένες μεσολαβήσεις ή διευθετήσεις. Ζητήματα που ανακύπτουν στα αισθηματικά επιλύονται χάρη στην καλή διάθεση του συντρόφου και τη δική σας έξυπνη επιχειρηματολογία. Μια θετική μέρα για να
Keywords
Τυχαία Θέματα