Η μεταμόρφωση της Ζέτας Μακρυπούλια που παρέπεμπε σε δεκαετία του 1920

19:05 18/4/2011 - Πηγή: 24wro
 Ο Βασίλης Μπουλούμπασης επιμελείται τα μαλλιά πολλών αγαπημένων προσώπων της τηλεόρασης... Η Ζέτα Μακρυπούλια όμως και αυτή την εβδομάδα μπαίνει στο μικροσκόπιο του Queen.gr και ο γνωστός κομμωτής μας λέει για την χθεσινή της εμφάνιση που για κάποιος ήταν και η καλύτερη στα τέσσερα live που έχουμε
παρακολουθήσει.
Να ξεκινήσουμε καταρχάς για την μαύρη δημιουργία της Λουκίας που ήταν πολύ σέξι και κολάκευε πολύ το καλλίγραμμο σώμα της Ζέτας. Από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού είδαμε ένα άλλο πρόσωπο της παρουσιάστριας και ομολογούμε μας άρεσε. Το μαλλί της πιασμένο άλλη μια φορά χωρίς υπερβολές και πίσω από αυτό κρύβεται ο hair stylist Βασίλης Μπουλούμπασης που μας μίλησε πριν λίγα λεπτά για την Ζέτα.
«Περνάμε πού όμορφα στο καμαρίνι. Προτιμήσαμε αυτή την φορά να γυρίσουμε στην δεκαετία του 20 και του 30. Από εκεί εμπνεύστηκα το στυλ της εχθές. Το μαλλί της ήταν βακγ που κατέληξε σε χαμηλό σινιόν. Το φόρεμά της ήταν από την προσωπική συλλογή γνωστής δημιουργού και από μέσα ήταν με παγέτα ενσωματωμένη. Ήταν να σου δώσω να καταλάβεις μια ολόσωμη φόρμα μακριά και έγραφε υπέροχα επάνω της. Το μακιγιάζ της ήταν smoky μάτια σε καφέ απόχρωση και με μπορντό έντονο κραγιόν. Νομίζω δεν έχετε παράπονο, όλα τα έμαθα για το Queen.gr» μας είπε χαριτολογώντας ο στενός συνεργάτης της.

gossip-tv.gr 
Keywords
Τυχαία Θέματα