Η Ηλιακή έκλειψη του Ιουλίου -Τι καλό θα φέρει στα ζώδια

11:20 3/7/2011 - Πηγή: 24wro
Η έκφραση «too much» ταιριάζει γάντι στις εκλείψεις, οι οποίες δημιουργούν το ενεργειακό...
υπόβαθρο, ώστε να συμβούν οριακές καταστάσεις, πολύ πάνω από την όποια αίσθηση του μέτρου.

Αυτό βέβαια συμπεριλαμβάνει τόσο επιτυχίες και διακρίσεις, όσο και αποτυχίες ή προβλήματα, ανάλογα πάντα με το πως είναι διαμορφωμένος ο προσωπικός χάρτης του καθένα μας.


Υπάρχουν περιπτώσεις όπου η μοναδικότητα μιας έκλειψης μπορεί να λειτουργήσει καταλυτικά αλλάζοντας εκ θεμελίων το τοπίο, αλλά και άλλες που η επιρροή
της είναι σχεδόν αμελητέα, ιδιαίτερα σε βάθος χρόνου.

Πάντως η Ηλιακή έκλειψη του Ιουλίου έχει συγκριτικά ακόμη πιο ακραίες προδιαγραφές, εξ αιτίας της συμμετοχής του ανατρεπτικού Ουρανού και του μηδενιστή Πλούτωνα, δύο πλανητών που θα μας απασχολήσουν αρκετά τα επόμενα χρόνια. Από αυτήν την άποψη θα πρέπει να περιμένουμε εξαιρετικά δραστικές εξελίξεις, όχι μόνον στην διάρκεια του Ιουλίου αλλά και τους μήνες που θα ακολουθήσουν μέχρι την είσοδο του 2012, με κύριο σταθμό την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου.
Όσον αφορά τα δώδεκα ζώδια, το καθένα έχει το δικό του μερτικό και για να ξεφύγουμε από την καταστροφολογία και την μάλλον καταθλιπτική ατμόσφαιρα που επικρατεί ύστερα από αυτά που συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες, θα τονίσω κυρίως τις θετικές επιπτώσεις που μπορεί να έχει αυτή η έκλειψη στις ζωές μας.

Κριός
Το πρώτο από τα τέσσερα ζώδια που αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στις εξελίξεις καλείται να αξιοποιήσει τα νέα δεδομένα σε οικογενειακά αλλά και περιουσιακά θέματα. Η αγορά -ή ακόμη και η πώληση- ενός ακινήτου μπορεί να είναι η απαρχή μιας νέας πορείας, αφού ταυτόχρονα θα ορίσει και μια περίοδο ουσιαστικής απεξάρτησης από τις αλυσίδες του παρελθόντος. Φυσικά στο πρόγραμμα είναι ακόμη και ένας γάμος, που θα αλλάξει μια για πάντα το κοινωνικό status.

Ταύρος
Οι Ταύροι δεν φημίζονται και τόσο για τις πνευματικές τους αναζητήσεις κι εδώ θα έχουν μια λαμπρή ευκαιρία για να αποδείξουν το αντίθετο. Στην πραγματικότητα το ζώδιο ειδικεύεται στο να θέτει τις βάσεις ενός οικοδομήματος, που μέλλει να φιλοξενήσει πολλούς ακόμη «άστεγους» και τώρα μπορεί να γίνει μια λαμπρή αρχή, τόσο σε πρακτικές, όσο και σε θεωρητικές σπουδές. Σε ένα πιο υλικό πλαίσιο, η καθημερινότητα μπορεί να γίνει πολύ πιο εύκολη με την αγορά του κατάλληλου εξοπλισμού, ενώ στα σκαριά είναι και ένα ταξίδι, που όμοιο του είναι δύσκολο να υπάρξει.

Δίδυμοι
Τα οικονομικά είναι ο τομέας που επηρεάζεται άμεσα από την έκλειψη και με δεδομένη την προσαρμοστικότητα αλλά και το «πατεντιάρικο» πνεύμα του ζωδίου, η εποχή προσφέρεται για εξαίσιες ...αρπαχτές. Δεν είναι απαραίτητο να πρόκειται για το τζακ ποτ στο τζόκερ, ούτε για την αγορά της ΔΕΗ, το βέβαιο είναι όμως πως θα πρόκειται για κάτι πολύ πιο πάνω από το αναμενόμενο.

Καρκίνος
Το ζώδιο είναι η ...μητέρα της έκλειψης και από αυτήν την άποψη δικαιούται ένα μεγαλύτερο μπόνους. Οι σημαντικές επιλογές λοιπόν εφ’ όλης
Keywords
Τυχαία Θέματα