Η φανέλα με το 13!

14:10 6/5/2011 - Πηγή: 24wro
Χταπόδι, 3D και Spiderman. Έτσι τον λένε όσοι τον παρακολουθούν χρόνια και σίγουρα κάτι παραπάνω θα ξέρουν...
Κόντρα στην αστρολογική παραφιλολογία που θέλει τους Ταύρους νωθρούς και δύσκαμπτους -κάτι σαν τα ανέκδοτα με τις ξανθές- ο Δημήτρης Διαμαντίδης δίνει εδώ και χρόνια τις δικές του αποδείξεις, πως όταν έχεις έναν «τίγρη» στη μηχανή σου, όλα αυτά δεν είναι παρά «εξυπνάδες».

Σύνοδος Άρη - Δία στην Παρθένο λέγεται αυτό και
προικίζει τον αθλητή του Παναθηναϊκού όχι μόνον με τα απαιτούμενα ενεργειακά αποθέματα, αλλά και το ένστικτο του νικητή. Πραγματική ευλογία για κάθε αθλητή, η σύμπραξη των δύο πλανητών προδιαθέτει σε πολύ υψηλές επιδόσεις και στην περίπτωση του Διαμαντίδη συνδυάζεται επιπλέον με τα Κρόνια πλεονεκτήματα της σκληρής δουλειάς και των χαμηλών τόνων. Μάλιστα, από την στιγμή που ο πλανήτης των περιορισμών έκανε την πρώτη «γύρα» περνώντας από την γενέθλια θέση του στην Παρθένο πριν από δύο χρόνια, οι προοπτικές του μεγάλωσαν ακόμη περισσότερο και ουσιαστικά έχει μπροστά του ένα ανοικτό, όσο και λαμπρό πεδίο δόξας.

Στον αντίποδα, αστρολογικά «αγκάθια» που μπορεί να συνδυαστούν και με σύνθετα προβλήματα ή κρίσιμες καμπές στην ζωή του είναι η αντίθεση του Ουρανού με την Δήμητρα και η αντίθεση του αστρικού Ήλιου με τον Πλούτωνα, δύο όψεις που με κριτήριο τα ζώδια που συμμετέχουν παραπέμπουν σε ανατροπές κυρίως στον οικονομικό τομέα. Από αυτήν την άποψη θα έπρεπε να προσέχει πού επενδύει τα χρήματά του, ιδίως αν επιλέξει τον δρόμο της συνεργασίας. Εννοείται βέβαια, πως έχει τα προσόντα να αντεπεξέλθει σε κάθε αναποδιά αυτού του τύπου.

Το μεγαλύτερο «αντίτιμο» της επαγγελματικής και κοινωνικής του επιτυχίας θα είναι μάλλον συναισθηματικού τύπου. Μένοντας κυρίως στην Αφροδίτη και τις όψεις της με τον Ποσειδώνα (αντίθεση) τον Κρόνο (τετράγωνο) και τον Πλούτωνα (τρίγωνο), φαίνεται πως είναι δύσκολο να βρει αυτό που θέλει στον έρωτα, περνώντας μέσα από μια σειρά δοκιμασιών ή διαψεύσεων. Και το «μάθημα» που θα πάρει -αν δεν το έχει ήδη εμπεδώσει- είναι πως με το ταλέντο και τη σκληρή δουλειά μπορείς να φθάσεις πολύ ψηλά στην καριέρα σου, τα ίδια «όπλα» όμως είναι άχρηστα μπροστά στον φτερωτό θεό.

Για την περίοδο 2011-12 η υποστήριξη του Ουρανού στις επιδιώξεις του είναι δεδομένη και υποψιάζομαι πως ειδικά αυτές τις τρεις ημέρες πολλοί ...παρακαλάνε, ώστε οι ευοίωνες προοπτικές του να μεταδοθούν και στην ομάδα του στα παρκέ της Βαρκελώνης. Εγώ θα έλεγα πως, αν και η καλή τύχη του Δημήτρη Διαμαντίδη ενδέχεται όντως να αναφέρεται κυρίως σε προσωπικές του διακρίσεις, σε κάθε περίπτωση «το ένα χέρι νίβει το άλλο και τα δυο το πρόσωπο». onsports.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα