Γυμνή θεραπεία για την ανορεξία

20:15 6/9/2011 - Πηγή: 24wro
Πάνω από 600 γυμνές φωτογραφίες βρέθηκαν σε υπολογιστή γιατρού στη Δανία… Η νέα μέθοδος κατά της ανορεξίας και τα... σεξουαλικά βοηθήματα

Ένας γιατρός στη Δανία συνελήφθη κατηγορούμενος ότι φωτογράφιζε γυναίκες ασθενείς με νευρική ανορεξία και τις ανάγκαζε να παίζουν με σεξουαλικά βοηθήματα, ως μέσο θεραπείας.
Ο 50χρονος, ο οποίος είναι ειδικός στη θεραπεία όσων πάσχουν από διατροφικές διαταρραχές, ισχυρίστηκε στο δικαστήριο ότι η μέθοδός του, την οποία εφάρμοσε σε τουλάχιστον 5 γυναίκες, είναι εναλλακτική και έχει επιτυχία.
"Οι ασθενείς με νευρική ανορεξία, δυσκολεύονται να αποδεχθούν το σώμα τους. Γι' αυτό τις φωτογράφιζα γυμνές και μετά τους έδειχνα τις εικόνες για να νιώσουν άνετα" είπε στον δικαστή σύμφωνα με την εφημερίδα metroXpress.
Ερωτηθείς για τα σεξουαλικά βοηθήματα, ισχυρίστηκε ότι "ήταν ένα μέσο για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα σεξουαλικότητας που αντιμετωπίζουν οι ασθενείς".
Ωστόσο, τα ευρήματα της αστυνομίας στο σπίτι του, δεν βοηθούν και πολύ τον "εναλλακτικό" γιατρό.
Στον υπολογιστή του βρέθηκαν πάνω από 600 γυμνές φωτογραφίες, για τις οποίες ισχυρίζεται ότι είτε υπήρχαν στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή (τον βρήκε πεταμένο στο δρόμο), είτε τοποθετήθηκαν στον σκληρό, λόγω κάποιου ιού χωρίς να το ξέρει!
Μάλιστα, προσπάθησε να υποβαθμίσει την αξιοπιστία μιας από τις γυναίκες που τον κατηγορούν, λέγοντας ότι "τα λέει αυτά για να τραβήξει προσοχή και στο παρελθόν είχε χαράξει το σώμα της".
Τρεις ασθενείς, είπαν στο δικαστήριο ότι εξαναγκάστηκαν αν υπογράψουν συμβόλαιο ότι θα τον αφήσουν να τις φωτογραφίσει γυμνές.
"Ήθελα να γίνω καλά και έκανα ό,τι μου έλεγε" είπε χαρακτηριστικά. Ο 50χρονος αρνείται όλες τις κατηγορίες και η εκδίκαση της υπόθεσης συνεχίζεται.

Keywords
Τυχαία Θέματα