Γιατί χώρισαν Anthony - Lopez;

12:00 17/7/2011 - Πηγή: 24wro
Σαν βόμβα έπεσε στον χώρο της διεθνούς σόουμπιζ, η είδηση του χωρισμού της Jennifer Lopez και του Marc Anthony...
ενός ζευγαριού που θεωρούνταν από πολλούς από τα πλέον αγαπημένα.

Ύστερα από επτά χρόνια και δύο παιδιά μαζί, το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους, ανακοινώνοντας το τέλος της σχέσης τους στο περιοδικό People.

Όλοι τώρα αναρωτιούνται τι ήταν αυτό που οδήγησε τους δύο σταρ
στο χωρισμό και όπως είναι φυσικό, τα αμερικανικά ταμπλόιντ έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν υποθέσεις.

Πάντως, τα σενάρια περί χωρισμου άρχισαν ουσιαστικά την ημέρα που η JLo συναντήθηκε με τον πρίγκιπα William και την Kate Middleton στο Χόλιγουντ το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε χωρίς την βέρα της αλλά και χωρίς τον σύζυγό της, ενώ τη συνόδευε η μητέρα της, Lupe.

Ωστόσο, πολλά άτομα από το κοντινό περιβάλλον του ζευγαριού είπαν τα προβλήματα για Anthony και Lopez άρχισαν τρία μόλις χρόνια μετά τον γάμο τους το 2004.

Ο Marc παρουσιάζεται μάλιστα ως ένας ιδιαίτερα αυταρχικός σύζυγος που ήθελε να έχει τον έλεγχο, γεγονός που μετά από ένα σύντομο χρονικό διάστημα, άρχισε να καταβάλλει την τραγουδίστρια.

Φήμες ήθελαν μάλιστα τον Marc Anthony έξω φρενών για την επικείμενη τοπλσες εμφάνιση της Lopez στη νέα της ταινία "What To Expect When You're Expecting".

Φίλοι της Lopez είπαν μάλιστα πως η τραγουδίστρια ανυπομονούσε να δώσει στην δημοσιότητα την ανακοίνωση περι χωρισμού καθώς δεν άντεχε άλλο να ζει με τον Marc Anthony και να ανέχεται την "άσχημη συμπεριφορά του".

Οι μεγάλοι τσακωμοί όμως άρχισαν το 2008 όταν η μητέρα της τραγουδίστριας μετακόμισε στο σπίτι του ζευγαριού για να τους βοηθήσει με τα παιδιά.

Άλλο ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα για την Lopez ήταν οι φόροι που δεν είχε πληρώσει ο άντρας της στην πολιτεία του Λονγκ Άιλαντ, κάτι για το οποίο πληροφορηθηκε η σταρ πρόσφατα.

Τον τελευταίο καιρό επίσης, το ζευγάρι διαφωνούσε συνεχώς με το που θα έμεναν καθώς η Lopea προτιμούσε το Λος Άντζελες, ενώ ο Marc την Νέα Υόρκη και έτσι ο και ο τρίτος γάμος της JLO έληξε άδοξα, όπως τόσοι πολλοί άλλοι στο λαμπερό Χόλιγουντ...
Keywords
Τυχαία Θέματα