Φονικός σεισμός στην Ισπανία

18:20 12/5/2011 - Πηγή: 24wro
Στην Ρώμη τον περίμεναν αλλά ο Εγκέλαδος είχε άλλο ραντεβού...
Τουλάχιστον δέκα νεκροί και αρκετές καταστροφές ήταν ο απολογισμός του σεισμού που το απόγευμα της Τετάρτης έπληξε την Ισπανία και πιο συγκεκριμένα την πόλη Λόρκα κοντά στις μεσογειακές ακτές της επαρχίας της Μούρθια.
Παρά το σχετικά μικρό του μέγεθος ο σεισμός είχε για «συμμάχους» του τον Άρη, τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, οι οποίοι έδωσαν μια τραγική διάσταση στο γεγονός.
Στο χάρτη του σεισμού, με τις τροπικές θέσεις στον εσωτερικό
κύκλο και τις αστρικές θέσεις στον εξωτερικό, φαίνεται κατ’ αρχάς η συμβολή του Άρη (σε ακριβές τετράγωνο με το Μεσουράνημα στο Λέοντα) αλλά πολλά περισσότερα αποκαλύπτονται από τις ιδιοσυναστριακές σχέσεις των πλανητών με τις γωνιακές ακμές. Οι αντιθέσεις του αστρικού Ωροσκόπου με τον τροπικό Ουρανό στον Κριό και του αστρικού Μεσουρανήματος με τον τροπικό Πλούτωνα στον Αιγόκερω, υποδεικνύει πως ουσιαστικά η ανάθεση του «έργου» δόθηκε... απ’ ευθείας στους δύο πλανήτες.
Και βέβαια το «κρυφό» τετράγωνο του αστρικού Άρη με τον τροπικό Πλούτωνα πάνω μάλιστα στους γωνιακούς άξονες του ωροσκοπίου, έδωσε την τελική έγκριση για να εξαπολυθούν οι δυνάμεις της καταστροφής.

Η ανησυχία που δημιουργείται και σε μας εδώ από τις διαπιστωμένες -πλέον- προθέσεις των «βαρβάρων» του ζωδιακού δεν είναι άνευ αντικειμένου, αφού η κοσμική ενέργεια δεν γνωρίζει ούτε λαούς, ούτε σύνορα.
Σε προηγούμενο άρθρο μου για τον σεισμό που έγινε κοντά στην Κάρπαθο είχα επισημάνει ποιες περιοχές της πατρίδας μας απειλούνται περισσότερο από τις επιδρομές του Εγκέλαδου σε ένα χρονικό ορίζοντα 3-4 ετών (η Κρήτη, η Μαγνησία, η Κορινθία η Μάνη, τα Δωδεκάνησα αλλά και το Άγιο Όρος), ωστόσο σε αυτήν την κατά βάση αστρο-στατιστική προσέγγιση, οφείλω να συμπληρώσω πως στην παρούσα φάση η διέλευση του Άρη από τον Ταύρο (μέχρι τις 29 Ιουνίου) ενδέχεται να «δώσει» και μερικά... εξάρια στην περιοχή του Ιονίου.

astrology
Keywords
Τυχαία Θέματα