Επίθεση Καρατζαφέρη για τις τροπολογίες

14:22 4/4/2012 - Πηγή: 24wro
Αναφερόμενος στην αυτοκτονία του ηλικιωμένου στο Σύνταγμα ο Καρατζαφέρης είπε...
ότι αυτά που δεν έκαναν τα κόμματα για τον 77χρονο γέροντα το κάνουν για τον εαυτό τους.

Σφοδρή επίθεση κατά των δύο μεγάλων κομμάτων για την τροπολογία με την οποία απελευθερώνονται οι κρατικές επιδοτήσεις στα κόμματα αλλά και για την υπόθεση της Siemens εξαπέλυσε πριν από
λίγο από τη Βουλή ο Γιώργος Καρατζαφέρης.
Αναφερόμενος στην πρωινή αυτοκτονία του 77χρονου στο Σύνταγμα ο κ. Καρατζαφέρης είπε ότι αυτά που δεν έκαναν τα κόμματα για τον 77χρονο γέροντα το κάνουν για τον εαυτό τους, εννοώντας προφανώς ότι τους δίνεται η δυνατότητα να μην μπορούν οι επιδοτήσεις να κατασχεθούν από κανέναν λόγω χρεών. «Εδώ θα φανεί αν η σφαίρα του όπλου του γέροντα χτύπησε τη συνείδησή μας. Εγώ καλώ τα κόμματα να μην πάρουν τη χρηματοδότηση» είπε ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ.
Όσον αφορά στην υπόθεση της Siemens o κ. Καρατζαφέρης τόνισε με νόημα ότι όσα έμαθε τις τελευταίες δέκα ημέρες για την υπόθεση -σ.σ εννοώντας και εκεί προφανώς την ένταξη της πρώην ιδιαιτέρας του κ. Χριστοφοράκου Κ.Τσακάλου στην οικογένεια του ΛΑΟΣ- δεν τα είχε καν ακούσει τα τελευταία χρόνια. «Αφού τα ταυτοποιήσω θα τα καταθέσω στη Βουλή. Πόσα πήραν τα κόμματα, πόσα οι ταμίες; Ποιο ήταν το μικρό κόμμα της δεξιάς; Και ερχόμαστε τώρα να δώσουμε άφεση αμαρτιών.Εμείς θα θέσουμε αίτημα ονομαστικής ψηφοφορίας για τη συμφωνία με τη Siemens ώστε καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του» είπε καταχειροκροτούμενος από τους βουλευτές του ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

parapolitika.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα