Έκλεισε ο Μπανκς, έρχεται ο Μπάτλερ στον Παναθηναϊκό

17:45 12/11/2012 - Πηγή: 24wro
Ο Μάρκους Μπανκς συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό και αναμένεται στην Αθήνα μέχρι την Τετάρτη...
Ακόμα και αύριο τελειώνει και του Ρασουάλ Μπάτλερ.Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στα μεταγραφικά του μπάσκετ του Παναθηναϊκού.

Ο Μάρκους Μπανκς πρέπει να θεωρείται παίκτης του Τριφυλλιού, ενώ ο επόμενος που θα φορέσει σύντομα την πράσινη φανέλα είναι ο Ρασουάλ Μπάτλερ.
Ο μάνατζερ του πρώτου βρέθηκε στα γραφεία της ΒΙΑΝΕΞ με τις δύο πλευρές να συμφωνούν σε όλα. Μάλιστα, ο Αμερικανός γκαρντ αναμένεται να έρθει στη χώρα μας μέχρι την Τετάρτη.

Την ίδια ώρα προβάρει τα πράσινα και ο Ρασουάλ Μπάτλερ. Ο έμπειρος φόργουορντ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Παναθηναϊκό και όπως όλα δείχνουν ακόμα και την Τρίτη αναμένεται να συμφωνήσει σε όλα και εκείνος ενισχύοντας έτσι την ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη.

Ερωτηματικό οι θέσεις των ξένων

Εκείνο που απομένει να δούμε όταν ολοκληρωθεί και το θέμα της απόκτησης του Μπάτλερ, είναι το τι θα γίνει με τις θέσεις των ξένων.

Με δεδομένη την αποχώρηση του Άρμστρονγκ ο Παναθηναϊκός έχει έναν περισσότερο ξένο. Συνολικά οι πράσινοι θα έχουν 7, ενώ συνολικά μπορούν να έχουν μέχρι έξι για την Α1. Έτσι, είναι υπαρκτό το σενάριο ένας παίκτης να χρησιμοποιείται μόνο στην Ευρωλίγκα.
Keywords
Τυχαία Θέματα