Διάσημοι μπλεγμένοι σε κάθε είδους καταχρήσεις που συμμορφώθηκαν!

22:43 4/2/2013 - Πηγή: 24wro
Η πρώτη επαφή του Ρόμπερτ Ντάουνι Τζιούνορ με τα ναρκωτικά έγινε σε ηλικία μόλις οκτώ χρονών όταν ο πατέρας του...
του έδωσε μαριχουάνα. Στα 20 και κάτι, ο Ντάουνι Τζιούνορ πολεμούσε τον εθισμό του σε κοκαίνη και ηρωίνη..... Το πρόβλημα ναρκωτικών του εκτροχίασε την αρχικά πολλά υποσχόμενη καριέρα του ηθοποιού (είχε κερδίσει μία υποψηφιότητα για Όσκαρ για την ερμηνεία του στο Chaplin) και την προσωπική του ζωή (η φίλη του Σάρα Τζέσικα
Πάρκερ τον εγκατέληψε μετά από έξι χρόνια κατηγορώντας την χρήση ναρκωτικών που έκανε). Ο προβληματικός αστέρας συνελήφθη πολλές φορές στην δεκαετία του '90 και σε μία παρουσία του σε δίκη, είπε το φημισμένο στον δικαστή: «είναι σα να έχω ένα γεμάτο όπλο στο στόμα μου και τα δάχτυλα μου είναι στην σκανδάλη και μου αρέσει η γεύση του μέταλου». Ωστόσο είναι «καθαρός» από το 2002 και έχει κερδίσει ξανά τη φήμη του ως πρωταγωνιστής με ρόλους σε ταινίες όπως οι Iron Man, Tropic Thunder και Sherlock Holmes.

Κέλι Όζμπορν

H Κέλι Όζμπορν ήταν μία κυκλοθυμική 16χρονη όταν η οικογένεια Όζμπορν μας συστήθηκε για πρώτη φορά στην reality σειρά του MTV. Και ποιος μπορεί να την κατηγορήσει -έχοντας κάμερες να χώνονται συνέχεια ανάμεσα στους διαπληκτισμούς σου με τον αδελφό σου ή στις μέρες που τα μαλλιά σου δείχνουν χάλια, δεν ήταν και τόσο διασκεδαστικό. Η γρήγορη δόξα έπεσε «βαριά» στην Κέλι και στον αδελφό της Τζακ, και έτσι και οι δύο στράφηκαν στα ναρκωτικά. H Κέλι έχει μπει για αποτοξίνωση τρεις φορές για τον εθισμό της στα παυσίπονα αλλά ήταν μία «θητεία» στις αρχές του 2009 που την έκανε να αλλάξει στάση στη ζωή. Από τότε που η Κέλι κατέκτησε την αξιοπρεπή τρίτη θέση στο Dancing With The Stars, η ζωή της έχει πάρει τα πάνω της

Ράσελ Μπραντ

Σκεφτείτε μία οποιαδήποτε κατάχρηση και είναι πολύ πιθανό πως ο Ράσελ Μπράντ θα την έχει πολεμήσει - έχει υποβληθεί σε θεραπευτική αγωγή για εθισμό σε ναρκωτικά, αλκοόλ και στο σεξ, ενώ έχει συλληφθεί καμιά ντουζίνα φορές. H κακή φήμη κόλλησε για πρώτη φορά στον «διασκεδαστή» όταν απολύθηκε από το MTV, αφού μία ημέρα μετά την 11η Σεπτεμβρίου, πήγε στην δουλειά ντυμένος ως Οσάμα Μπιν Λάντεν έχοντας για συνοδεία τον δικό του έμπορο ναρκωτικών. Ευτυχώς για όλους τους οπαδούς του, ο Ράσελ τελικά αναζήτησε βοήθεια όταν τον έπιασαν να παίρνει ηρωίνη στο Χριστουγεννιάτικο πάρτι ενός φίλου του. Νηφάλιος πια, ο Μπραντ είδε την αστεία πλευρά των εθισμών του και η stand-up καριέρα του απογειώθηκε. Τώρα με τέσσερα φιλμ στα σκαριά, είναι ένας από τους μεγαλύτερους αστέρες της Βρετανίας.

Ντρου Μπάριμορ

Η Ντρου Μπάριμορ υπήρξε ένα αστέρι του κινηματογράφου από την ηλικία των έξι, χάρη στο ρόλο της Γκέρτι που έκλεψε την παράσταση στον Ε.Τ., με την άμεση λατρεία που γνώρισε να είναι δύσκολο να την αντέξει: «Ήμουν εκείνο το επτάχρονο που όλοι προσδοκούσαν πως θα φερόμουν σαν μία ώριμη 29χρονη» θα εξηγήσει αργότερα. Το απίστευτο είναι πως η μητέρα της Ντρου την έπαιρνε μαζί της στα clubs από πολύ νεαρή ηλικία, έτσι η νεαρή αστέρας έπινε και κάπνιζε από τα εννιά της ενώ έπαιρνε ναρκωτικά στα 13. Μπήκε για αποτοξίνωση στα 13 και ξανά στα 14 όταν προσπάθησε να αυτοκτονήσει. Είκοσι χρόνια αργότερα, η Ντρου είναι μία από τις πιο κερδοφόρες αστέρες του Χόλιγουντ ενώ διευθύνει την δική της επιτυχημένη εταιρεία παραγωγής, την Flower Films.

Τζέι - Ζ

Τα πρώτα χρόνια του Τζέι-Ζ ήταν η επιτομή της γεμάτης δύσκολες εμπειρίες ζωής. Μεγάλωσε σε μία επικίνδυνη περιοχή στο Μπρούκλιν και διακινούσε ναρκωτικά στην αυλή του σχολείου. Oι αντιπαραθέσεις με το νόμο συνεχίστηκαν και αφού η rap καριέρα του εκτινάχθηκε - το 1999 συνελήφθη επειδή μαχαίρωσε ένα στέλεχος δισκογραφικής με αποτέλεσμα να του επιβληθούν τρία χρόνια επιτήρησης. Αυτός ήταν ο καταλύτης για να γυρίσει την πλάτη του στο έγκλημα και να βάλει όλη την ενέργειά του για να χτίσει μία αυτοκρατορία, και αυτό πράγματι έκανε. Ίδρυσε μία δισκογραφική εταιρεία και δική του σειρά ρούχων ανάμεσα στις άλλες δραστηριότητές του, πούλησε πάνω από 40 εκατομμύρια άλμπουμ και έχει φυλαγμένα πάνω από 150 εκατομμύρια δολάρια στα επιστρωμένα με διαμάντια σεντούκια του. Και φυσικά, φρόντισε να εξασφαλίσει για τον εαυτό του μία όμορφη σύζυγο, την Μπιγιονσέ.

Φέργκι

Η Φέργκι ήταν ένα παιδί θαύμα στην Αμερική, παίζοντας από τα δέκα της, ενώ ήταν στο γυναικείο συγκρότημα Wild Orchid από τα 17. Το τρίο γνώρισε μέτρια επιτυχία περιοδεύοντας στην Αμερική όμως η νεαρή Φέργκι, ή Στέισι Φέργκιουσον όπως ήταν γνωστή, ανέπτυξε έναν εθισμό στην κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη που σταδιακά την ανάγκασε να φύγει από το συγκρότημα το 2001. Έκτοτε έχει μιλήσει ανοιχτά για τον εθισμό της στα ναρκωτικά, αποκαλώντας τον «το πιο δύσκολο φίλο που έπρεπε να χωρίσω», κατηγορώντας γι' αυτό την δόξα που γνώρισε ως παιδί. Ένα χρόνο αργότερα θα της δοθεί η μεγάλη ευκαιρία - ο Wii.i.am θα της ζητήσει να προσφέρει τα φωνητικά για το κομμάτι Shut Up των Black Eyed Peas και σταδιακά θα προσχωρήσει στο συγκρότημα. Ωστόσο υποβάλλεται ακόμα σε αγωγή για τον εθισμό της: «Δεν ήταν κάτι γρήγορο, ήταν χρόνια δουλειάς και είναι συνεχές. Δεν μπαινοβγαίνεις από την απεξάρτηση και μετά τελειώνεις. Δουλεύω επάνω σ' αυτό συνέχεια».

Σον Πεν

Τα παραπτώματά του περιλαμβάνουν τον πυροβολισμό κατά των ελικοπτέρων του τύπου που πετούσαν το 1984 πάνω από το γάμο του με την Μαντόνα και την κατηγορία για οικογενειακή βία κατά την σύντομη συμβίωσή τους. Επίσης είναι διάσημος για το ότι κράτησε έναν παπαράτζι από τους αστραγάλους του, έξω από ένα παράθυρο ξενοδοχείου όταν τον βρήκε μέσα στον διαμέρισμά του στον ένατο όροφο, ενώ έριξε γροθιά σ' ένα κομπάρσο στο σετ ενός φιλμ, κάτι για το οποίο πέρασε ένα μήνα στη φυλακή. Πολλά θέματα διαχείρησης θυμού! Από το 1991 όμως, όταν ο Πεν παντρεύτηκε την ηθοποιό Ρόμπιν Ράιτ, επικεντρώθηκε στην δουλειά του και έπαιξε σε κλασικά φιλμ όπως τα Carlito's Way και Dead Man Walking. Το δίδυμο έχει χωρίσει από τότε, όμως η φήμη του Πεν ως ενός από τους μεγαλύτερους ηθοποιούς της εποχής μας είναι ασφαλής.

msn.gr
Keywords
dancing with the stars, οσάμα μπιν λάντεν, black eyed peas, iron man, sherlock holmes, μπιν λαντεν, υποψηφιοτητες οσκαρ 2013, συλληψεις, iron, holmes, mtv, dancing, stars, φιλμ, εταιρεία, flower, films, rap, wild, wii, black, σετ, msn, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, σουλτάν μπιν νάσερ φαρχάν αλ σαούντ, κεν ρασελ, Καλή Χρονιά, η ημέρα της γης, Ημέρα της μητέρας, ποιος αποχωρησε απο το dancing with the stars 3, ποιος κερδισε στο dancing with the stars 3, η ζωη, ξανα, μια ημερα, δουλεια, καριερα, μητερα, ναρκωτικα, ταινιες, dancing with the stars, iron man, mtv, αγωγη, αλκοολ, αμερικη, απιστευτο, αστεια, βοηθεια, γευση, γροθια, δαχτυλα, δικη, δοξα, δοθει, διδυμο, εγινε, ευκαιρια, ειπε, ενεργεια, εξι, επρεπε, επιτυχια, εταιρεία, ζωη, ζωης, εικοσι, ηλικια, θαυμα, φιλμ, καμερες, μαλλια, νηφαλιος, οσαμα, οικογενεια, οκτω, ομορφη, παιδι, ρασελ, ρολο, σετ, συζυγο, συνεχεια, σειρα, στομα, τρια, τριτη, φυλακη, φυσικα, φημη, φορα, αυλη, μπιγιονσε, black eyed peas, black, dancing, films, flower, holmes, iron, κομματι, stars, rap, sherlock holmes, θεματα, wii, wild
Τυχαία Θέματα