Δεν αυτοκτόνησε η Ρόμι Σνάιντερ

23:53 2/6/2012 - Πηγή: 24wro
Η διάσημη Ρόμι Σνάιντερ, η οποία απεβίωσε...
το 1982, «δεν αυτοκτόνησε», δήλωσε το Σάββατο σε συνέντευξή της στη γαλλική εφημερίδα «Le Ρarisien» μια στενή φίλη της ηθοποιού, η σχεδιάστρια μόδας Κλοντ Πετίν.

Η Πετίν εξήγησε με συνέντευξή της στην παρισινή εφημερίδα ότι αποχωρίστηκε τη φίλη της στη διάρκεια της νύχτας, αφού την είχε συνοδέψει στο διαμέρισμά της, όπου συνομίλησαν περίπου μία ώρα, στο τέλος της συνάντησης που οι δύο γυναίκες είχαν παρουσία των ερωτικών συντρόφων τους. Ο κουνιάδος της Πετίν, ο Λοράν Πετίν, υπήρξε ο τελευταίος ερωτικός σύντροφος για
τη Ρόμι Σνάιντερ.

Αφηγείται, λοιπόν, η Κλοντ Πετίν:

«Υπέκυψε η Ρόμι σε ένα οξύ καρδιακό επεισόδιο, χωρίς να έχει καταναλώσει προηγούμενα κανένα δηλητήριο, όπως άλλωστε το απέδειξε η νεκροψία... όμως και ο πρώτος αστυνομικός, που έφθασε επί τόπου, κατέληξε ότι "ο θάνατος προήλθε από φυσικά αίτια". Μπροστά μου, ήπιε νερό η Ρόμι, από το μπουκάλι με το εμφιαλωμένο που είχε σπίτι της. Βεβαιώνω ότι δεν έπινε αλκοόλ πια, μου μιλούσε χαρούμενη, επειδή το περιοδικό VSD (Παρασκευή + Σαββατοκύριακο) επρόκειτο να της αφιερώσει το εξώφυλλό του- με τον ηχηρό τίτλο "Η πιο σαγηνευτική γυναίκα της χρονιάς".

Το γεγονός ότι στο λουτρό της, σε ένα καλαθάκι, βρέθηκε το φαρμακευτικό σκεύασμα Lexomil ή κάτι τέτοιο, τίποτε δεν σημαίνει κατ' εμέ, το τονίζω, η Ρόμι δεν έπινε πια. Μάλιστα, αρνήθηκε να καταπιεί το μισό δισκίο ηρεμιστικού που της πρότεινα. Γιατί, λοιπόν, θα έκανε μόνη της το αντίθετο;».

Τέλος, η Κλοντ Πετίν εκμυστηρεύεται στην ίδια συνέντευξη πόσο «δυσάρεστα εξεπλάγη», όταν διαπίστωσε ότι σε ένα πρόσφατο επετειακό αφιέρωμα για την αξέχαστη ηθοποιό υπήρχαν και σκηνές αναπαράστασης των συνθηκών του θανάτου της Σνάιντερ- στις οποίες ήταν ευδιάκριτη πλησίον της μια μεγάλη μπουκάλα αλκοολούχου ποτού.

Αν και έχουν συμπληρωθεί ήδη τρεις δεκαετίες, αφότου έφυγε απ τη ζωή η Ρόμι Σνάιντερ, εξακολουθεί να συγκινεί πολύ και στην Αυστρία, όπου ήλθε στον κόσμο, και στη Γερμανία, όπου άρχισε να ξετυλίγεται η λαμπρή κινηματογραφική της σταδιοδρομία, αλλά και στη Γαλλία όπου καταξιώθηκε, διαπρέποντας στο κινηματογραφικό στερέωμα για πάρα πολλά συναπτά έτη.
Keywords
Τυχαία Θέματα