ΔΕΙΤΕ: Ένας μικρός διαβολάκος

00:36 4/3/2012 - Πηγή: 24wro
Υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση για να δείξει το αγγελικό του πρόσωπο...

Ο George Ashman γεννήθηκε με ένα κόκκινο σημάδι στο μέτωπό του. Για να αποτρέψει τυχών μελλοντική επικριτική στάση από το κοινωνικό του περίγυρο η μητέρα του φρόντισε να υποβάλλει τον πεντάχρονο George σε μια χειρουργική επέμβαση.

Για να αποκτήσει όμως περισσότερο δέρμα στο συγκεκριμένο σημείο του σώματός του, οι γιατροί τοποθέτησαν δύο εμφυτεύματα στο μέτωπό του, μεταμορφώνοντάς τον σε ένα μικρό «διαβολάκο».

Ο
μικρός παρέμεινε με τα καρούμπαλα για τέσσερις ολόκληρους μήνες μέχρι που τελικά ξάπλωσε στο χειρουργικό τραπέζι.
Ενθουσιασμένη πλέον για την επιτυχή επέμβαση η μητέρα του, Karen, είπε: « Όταν πρωτοείδα τα εμφυτεύματα έμεινα άναυδη. Ήταν πολύ μεγαλύτερα από ότι περίμενα και τοποθετημένα σε τέτοιο σημείο που θύμιζαν κέρατα. Ο μικρός έμοιαζε με το σατανά ή το τέρας του Φράνκενσταϊν. Δεν έδειχναν καθόλου καλά. Όμως είμαι πολύ περήφανη για το θάρρος που επέδειξε καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας».

Ο George γεννήθηκε το 2006 και ο λόγος που η μητέρα του αποφάσισε να τον υποβάλλει σε αυτή τη διαδικασία είναι επειδή ήθελε να τον προστατεύει από το κοινωνικό ρατσισμό που πιθανότατα θα αντιμετώπιζε μελλοντικά. Τώρα το μέτωπό του έχει τα σημάδια από τα ράμματα, τα οποία σταδιακά θα αρχίσουν να γίνονται όλο και λιγότερο αντιληπτά.
Keywords
Τυχαία Θέματα