Χριστίνα Παππά- Τζο Τόγκου: Δύο τίμιες νοικοκυρές

08:15 31/3/2011 - Πηγή: 24wro
Όταν το νοικοκυριό γίνεται μόδα. Οι δύο λατρεμένες πρωταγωνίστριες του καινούριου ριάλιτι...
«Αληθινές Νοικοκυρές της Αθήνας», έχουν περάσει δια πυρός και σιδήρου.

Η μία περιπέτεια διαδέχτηκε την άλλη, ξεκινώντας από την κράτηση που έκαναν για την παρέα τους σε γνωστό μυκονιάτικο στέκι όπου και τις έστησαν και συνεχίζοντας με τη Χριστίνα να μποϊκοτάρεται στις πρόβες της παράστασης στην οποία συμμετείχε, να αντιμετωπίζει τις σπατάλες του γιου της όσο η Τζο μετακόμιζε από την έπαυλή της σε μία άλλη.

Τα δύο χτυπημένα
από τη μοίρα κορίτσια έβαλαν τα δυνατά τους, μάζεψαν τις υπόλοιπες «νοικοκυρές για σπίτι» φίλες τους και οργάνωσαν στην εντέλεια τη συλλογή με τα ρούχα τους προκειμένου να έχουν ένα σταθερό εισόδημα να στηρίζονται στα (καλλίγραμμα) πόδια τους. Κρίνοντας τες σαν πετυχημένες σχεδιάστριες πλέον, δε μπορεί να πει κανείς πως τα πήγαν άσχημα.

Η Χριστίνα επενδύει σε ένα σατέν νεγκλιζέ φόρεμα που τονίζει τις έντονες καμπύλες της, με δαντελένιες λεπτομέρειες και σέξι εφαρμογή. Σα γνήσιο θηλυκό, ξέρει πως δε χρειάζεται η υπερβολή για να αναδειχθεί η ομορφιά μιας γυναίκας και έτσι βρίσκει την κομψότητα στην απλότητα του πάντα κλασικού μαύρου φορέματος και στο ύψος ενός ζευγαριού απλών peep toe από τον Christian Louboutin.

Η Τζο από την άλλη, έχει μία αισθητική περισσότερο μοντέρνα, δείχνοντας να ρισκάρει με χρώματα και συνδυασμούς. Φορώντας ένα μαύρο βραδινό μπλουζάκι και ένα κολάν animal print δε διστάζει να δείξει το σμιλεμένο της κορμί, ολοκληρώνοντας το συνδυασμό με το απόλυτο trend, ένα δαντελένιο ankle boot με χοντρό τακούνι και κορδόνια που δένουν στον αστράγαλο.

Αν θέλετε να είστε και εσείς μία σωστή ελληνίδα νοικοκυρά, αντιγράψτε τα κορίτσια και αγκαλιάστε το σώμα σας φορώντας ρούχα που του ταιριάζουν!

queen.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα