Χειρότερος όλων ο Ριέρα...

11:42 15/9/2011 - Πηγή: 24wro
Η πολύ κακή αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται και όχι κάποιος τραυματισμός, είναι σύμφωνα με ...
τουρκικό δημοσίευμα ο λόγος που ο Ριέρα δεν έπαιξε στο πρόσφατο ματς της Γαλατά. «Αποκαρδιωτική εικόνα» έχει ο Ισπανός, σύμφωνα με τον Τερίμ!

Με ένα άκρως καυστικό δημοσίευμα φαίνεται πως ξεκινά η... ζωή του Αλμπέρτ Ριέρα στον τουρκικό Τύπο. Μετά την αποθέωση της μεταγραφής του λοιπόν, η μεγαλύτερη εφημερίδα της γειτονική χώρας, η Hurriyet, αναφέρει σε δημοσίευμά της ότι ο πραγματικός
λόγος που ο Ισπανός χαφ δεν αγωνίστηκε στο πρόσφατο ματς της Γαλατάσαραϊ κόντρα στην Μπουγιουκσεχίρ δεν ήταν το ότι δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του, αλλά επειδή βρίσκεται σε τραγική αγωνιστική κατάσταση...

Όπως αναφέρεται στο εν λόγω δημοσίευμα, η έκπληξη του προπονητή της Γαλατά, Φατίχ Τερίμ, ήταν τεράστια όταν πήρε στα χέρια του τα αποτελέσματα των καθιερωμένων εργομετρικών τεστ στα οποία υποβλήθηκε ο 30χρονος αριστερός χαφ. Βάσει αυτών, ο Ριέρα δεν είναι σε κατάσταση να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι για τουλάχιστον άλλες τρεις εβδομάδες! Μάλιστα, ο Τερίμ εμφανίστηκε άκρως δυσαρεστημένος και απογοητευμένος με την εξέλιξη αυτή, κάνοντας λόγο για μια «αποκαρδιωτική εικόνα» του ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα χρειαστεί έξτρα πρόγραμμα προπόνησης για αρκετό καιρό.

Στο τέλος του συγκεκριμένου κειμένου, ο συντάκτης επικαλείται αναφορές των ανθρώπων του τεχνικού τιμ της Γαλατάσαραϊ οι οποίοι επί της ουσίας έλεγαν ότι «η κατάστασή του είναι τόσο κακή που είναι σα να μην έκανε προετοιμασία με τον Ολυμπιακό».
Keywords
Τυχαία Θέματα