Χαμός σε νυχτερινό κέντρο του Λίβερπουλ ανάμεσα στην παρέα της Κολίν Ρούνεϊ

23:55 25/7/2011 - Πηγή: 24wro
Η παρέα της Κολίν έβρισε την πόρνη με την οποία...
πήγε ο Ρούνεϊ.
Η ασφάλεια του μαγαζιού τους "πέταξε" έξω. Πώς αντέδρασε η Κολίν.
Φαίνεται πως η Κολίν Ρούνεϊ δεν έχει ξεχάσει τα παραστρατήματα του άνδρα της, Γουέιν, καθώς η παρέα της μόλις εντόπισε την πόρνη πολυτελείας, Τζένι Τόμσον, με την οποία είχε “πάει” ο ποδοσφαιριστής, την έκανε ρεζίλι.


Μάλιστα, μέχρι και η ασφάλεια του μαγαζιού αναγκάστηκε να παρέμβει για να χωρίσει την παρέα της Κολίν από την Τζένι η οποία έχει κασέ 1.200 λίρες, σύμφωνα με τη Sun.


Οι ύβρεις κατά της 22χρονης κοπέλας δε σταματούσαν και εκείνη αποφάσισε να φύγει από το νυχτερινό κέντρο.


Η 25χρονη Κολίν η οποία φορούσε ένα λευκό φόρεμα παρέμεινε στο μαγαζί που βρίσκεται στο Λίβερπουλ και μάλιστα πέρασε καλά όπως έγραψε στο Twitter.


"Η ασφάλεια του μαγαζιού έδιωξε την παρέα της Κολίν όταν η Τόμσον προσπαθούσε να μπει σε αυτό. Η 22χρονη αποτέλεσε κόκκινο πανί για εκείνους οι οποίοι ούρλιαζαν και έβριζαν. Η Τζένι ήταν τρομοκρατημένη και έτρεξε στο δρόμο. Πολύ καλά έκανε γιατί ίσως τα πράγματα ξέφευγαν από τον έλεγχο", είπε στην εφημερίδα αυτόπτης μάρτυρας.


Παρόλα αυτά, το επεισόδιο δεν πτόησε τη νεαρή αφού πήγε σε άλλο μαγαζί για να διασκεδάσει.


Πριν από ένα χρόνο η Τζένι αποκάλυψε πως είχε ερωτικές επαφές με τον Ρούνεϊ όταν η Κολίν ήταν έγκυος στον Κάι και παραλίγο να χαλάσει ο γάμος τους. Τελικά, όμως, ο Ρούνεϊ από ότι φάνηκε τα... μπάλωσε.
Keywords