Απήγαγε την ερωμένη του γιατί τον… χώρισε!

15:21 1/2/2012 - Πηγή: 24wro
Στα κρατητήρια της Ασφάλειας Πατρών κατέληξε ένας 36χρονος Αγρινιώτης, ο οποίος το βράδυ της Παρασκευής απήγαγε με έναν φίλο του μια 30χρονη στην Πάτρα... Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο τους είχαν μακροχρόνια σχέση και διέμεναν στο Αγρίνιο, όταν η κοπέλα αποφάσισε να διακόψει και....

να τον εγκαταλείψει. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 36χρονος μη μπορώντας μακριά από την πρώην κοπέλα του, αποφάσισε να την απαγάγει. Έτσι το βράδυ της Παρασκευής μαζί με ένα φίλο του, έφτασαν στην Πάτρα όπου βρισκόταν η κοπέλα και επιχείρησαν με τη βία να την αρπάξουν. Η 30χρονη όμως, συνοδευόταν από άλλο άντρα και έτσι στο σημείο έγινε καβγάς, μεταξύ του φίλου της και των δυο αντρών. Τελικά την άρπαξαν και τη μετέφεραν με ταξί στο Αγρίνιο. Ο φίλος της κοπέλας όμως υπέβαλε μήνυση κατά του φίλου του 36χρονου, για επίθεση και κάπου εκεί άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης.

Η κοπέλα εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς στο Αγρίνιο, ενώ ο 36χρονος συνελήφθη και κρατείται στην Ασφάλεια της Πάτρας, για να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα. Ο φίλος του όμως σε βάρος του οποίου έχει υποβληθεί μήνυση, αναζητείται από τις Αστυνομικές Αρχές.

Η γυναίκα έκανε αργότερα μήνυση για απαγωγή και έτσι βρέθηκε μπλεγμένος και ο ταξιτζής, ο οποίος συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα. Πρόκειται για νεαρό (22 ετών) Πατρινό, ο οποίος δηλώνει πως ουδεμία σχέση έχει με την υπόθεση. Απλά βρισκόταν στην πιάτσα του νοσοκομείου Ρίου και εκεί οι δύο νεαροί μαζί με τη γυναίκα μίσθωσαν ταξί.
trelokouneli.gr
Keywords