Αγανακτισμένοι δεν είναι μόνο στο Σύνταγμα!

18:45 5/6/2011 - Πηγή: 24wro

Αγανακτισμένοι δεν είναι μόνο στο Σύνταγμα αλλά υπάρχουν και άλλες πολλές εστίες...
«αγανακτισμένων» σε όλη τη χώρα, σε κάθε γωνιά όπου υπάρχει μεγάλη ή μικρή πλατεία. Οι πρωτεύουσες όλων των νομών της Ελλάδος θα ντυθούν στα χρώματα του πολύβουου κινήματος που διαμαρτύρεται για την καταρράκωση των κοινωνικών δικαιωμάτων και τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης. Και όσοι δεν
μπορέσουν να έρθουν στην Αθήνα, είναι σίγουρο ότι θα βρουν τον τρόπο για να συμμετάσχουν στο πανευρωπαϊκό ραντεβού.

Για τη Βόρεια Ελλάδα, το επίκεντρο είναι για ακόμα μια ημέρα ο Λευκός Πύργος. Μάλιστα, από το μεσημέρι έχει γίνει η προθέρμανση για την 12η συνεχόμενη συγκέντρωση των «αγανακτισμένων» της συμπρωτεύουσας, μέσα από μια μεγαλειώδη μηχανοκίνητη πορεία σε κεντρικούς δρόμους και γειτονιές της Θεσσαλονίκη. Στόχος; Ακόμα και οι λίγοι που ενδεχομένως δεν γνώριζαν, να μάθουν για το μεγάλο ραντεβού της κεντρικής συγκέντρωσης το απόγευμα, μπροστά από το Λευκό Πύργο. Μάλιστα, όπως μαζεύονται στην Αθήνα από γειτονικές πόλεις με λεωφορεία και βαπόρια, έτσι και στον Λευκό Πύργο αναμένεται άφιξη εκατοντάδων «αγανακτισμένων» πολιτών από τους γειτονικούς νομούς της Μακεδονίας.

Σε εξέλιξη είναι προετοιμασίες όμως και στις άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας. Πέρα από την συγκέντρωση της Αθήνας, στη Νότια Ελλάδα ξεχωρίζει το ραντεβού στην Πάτρα, που έχει δοθεί στην μεγάλη πλατεία του Αγίου Γεωργίου. Νωρίτερα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση δικυκλιστών και ποδηλατών στην Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Πατρών και πορεία συμπαράστασης προς την πλατεία Αγίου Γεωργίου, με ενδιάμεση στάση στο Νοσοκομείο του Ρίου.
Keywords
Τυχαία Θέματα