Αυτές είναι οι ερωτήσεις που δεν πρέπει ποτέ να κάνετε σ΄ εναν άνδρα!

21:00 24/10/2013 - Πηγή: 24wro
Σαν τον Forrest Gump τον φαντάζομαι αυτόν τον άνδρα...
Να τρέχει χωρίς τερματισμό, χωρίς φόβο, χωρίς λογική από άκρη σε άκρη της χώρας, παρασύροντας κι άλλους άνδρες στο διάβα του. Το γιατί ξεκίνησε αυτός ο άνδρας να τρέχει έχει πολλές εξηγήσεις. Α) Έχασε το κορίτσι που αγαπούσε σαν τον Forrest. Β) Προπονείται για το #1morekm Γ) Άκουσε μία από εκείνες τις ατάκες που λένε οι γυναίκες στα πρώτα ραντεβού και εύχεσαι να μην τις είχαν πει ποτέ. Δ) Έκαναν μία από τις παρακάτω ερωτήσεις.

Run Forrest, run

Εντάξει,
υπερβάλλω. Δεν πρόκειται να τρέξει κανείς με μια ερώτηση. Αλλά είναι απίστευτο το πόσο μπορεί να ξενερώσει ένας άνδρας όταν μια γυναίκα ρωτά έτσι αθώα και ωραία κάτι που εσύ δεν θες να συζητήσεις.

Προφανώς και συμβαίνει ακριβώς το ίδιο με πολλά πράγματα που λέμε εμείς σε μία γυναίκα. Και θα χαρώ να διαβάσω κάπου τα πράγματα που δεν πρέπει να λέω και να ρωτάω για να διορθώσω και τη δική μου συμπεριφορά προς τα κορίτσια.Αγαπητές γυναίκες

(καθαρίζει λαιμό)

Πάμε λίγο να δούμε μερικές από εκείνες τις ερωτήσεις που μας ξενερώνουν πολύ, μετά την απαραίτητη σύσκεψη με τους έτερους άνδρες του site:"Ποιοι ήσασταν χθες βράδυ;"

Είναι θεμιτό να θες να ξέρεις με ποιους έκανε παρέα το αγόρι σου χθες βράδυ που γύρισε στις 5 το πρωί. Και λογικά θα σου πει κιόλας. Αυτά που θέλει να σου πει. Ρωτήσεις δεν ρωτήσεις, αν έκανε παρέα με μια κοπέλα που του αρέσει δεν πρόκειται να σου το πει ποτέ. Οπότε απλά εμπιστεύσου το αγόρι σου και μην κάνεις αυτή την ερώτηση. Γιατί είναι η ίδια η ερώτηση – ανάκριση που εκνευρίζει."Βλέπεις κι εσύ πορνό;"

Μια φίλη σου μπήκε στον υπολογιστή του αγοριού της και βρήκε στο history του mozilla πενήντα πορνοsite (Seriously dude; Δεν ξέρεις πώς να κρύψεις το browsing σου;). Και μπήκαν ιδέες και σε εσένα αγαπητή αναγνώστρια. Και σε ρωτάς. Και είναι τόσο βλαξ ο άλλος που σου λέει όχι. Είναι σχεδόν αφελές να πιστεύει οποιαδήποτε γυναίκα ότι οι άνδρες σταματούν να βλέπουν πορνό όταν τα φτιάχνουν με κάποια. Σίγουρα επηρεάζεται η συχνότητα αλλά είναι δύο απολύτως διαφορετικά πράγματα."Μ' αγαπάς;"

Στις ταινίες φαίνεται υπέροχο. Σε κάποιες στιγμές σε αυτή τη ζωή μπορεί να ταιριάζει και φανταστικά. Αλλά επειδή στο 99% των περιπτώσεων είναι απλά λάθος, θα σου προτείναμε να μην την κάνεις την ερώτηση. Δεν είμαστε πια 15 χρονών για να μοιράζουμε αγάπη τόσο εύκολα. Τα σ' αγαπώ είναι λίγα και καλά. Κάποιοι τα λένε, κάποιοι δεν τα ξεστομίζουν ποτέ. Το σ' αγαπώ που θα βγει από ερώτηση, δεν το θες."Τι σκέφτεσαι;"

Συζητώντας το θέμα στην κουζίνα της εταιρείας, ο Μίλτος θυμήθηκε τη ρήση του σοφού Al Bundy: “Αν ήθελα να σου πω τι σκέφτομαι, θα σου το έλεγα”. Το οποίο ισχύει. Και όσο πλάκα κι αν έχει να “πιάσεις” κάποιον την ώρα που είναι χαμένος στο υπερπέραν των σκέψεών του άλλο τόσο επικίνδυνο είναι να σου αποκαλύψει αυτό που πραγματικά σκέφτεται. Εκτός κι αν θες πράγματι να ακούσεις ότι την ώρα που είστε μαζί σκέφτεται τον Παναθηναϊκό, μια συνάδελφο στο γραφείο, το τελευταίο κομμάτι πίτσα που είναι δικό σου αλλά το θέλει."Έχω παχύνει πολύ;"

Γιατί να κάνεις ναζιάρικα αυτή την ερώτηση και να τον φέρεις τον άνθρωπο σε δύσκολη θέση; Αφού ξέρεις ότι θα σου πει “όχι” γλυκούλα, πνίγοντας το μεγάλο “ναι”. Για σένα το λέμε γιατί μπορεί να πει και “ναι” και να έχουμε μετά δράματα με εσένα να ουρλιάζεις για το πόσο ρηχός είναι κι εκείνος να σου λέει ξεκάθαρα ότι δεν του αρέσεις έτσι. Δύσκολα πράγματα."Γιατί δεν το σήκωνες;"

Α) Γιατί ήμουν στην τουαλέτα. Με το ένα χέρι κρατούσα ξέρεις τι και με το άλλο κράταγα αντίσταση στον τοίχο. Δεν ξέρω γιατί το κάνουν αυτό κάποιοι που δεν είναι μεθυσμένοι. Β) Ήμουν με το αφεντικό μου. Γ) Ήμουν με μια άλλη κοπέλα. Δ) Δεν είχα όρεξη να (σου) μιλήσω. Ε) Έπαιζα Beyond και σιγά μην άφηνα το χειριστήριο. Ποια από τις παραπάνω ερωτήσεις θα ήθελες να ακούσεις από το αγόρι σου;"Εσύ, δηλαδή, φλερτάρεις με άλλες;"

Α το φλερτ. Αυτό το ζήτημα ταμπού για τόσα και τόσα ζευγάρια. Και ναι, προφανώς πρέπει κάποια στιγμή να μπουν όρια και να δηλώσετε μεταξύ σας αν είστε από τα ζευγάρια που φλερτάρετε ελεύθερα και ασύστολα (επίσης εσείς, γιατί είστε ζευγάρι;) ή αν είστε από τους άλλους που θέλετε τον άλλον δικό σας και μόνο δικό σας σε στιλ Ελμάιρα σφίγγει ζωάκι (εν προκειμένω Bugs).

Αλλά δεν είναι η ώρα για τέτοιες κουβέντες. Ποτέ δεν είναι η ώρα."Ποια είναι αυτή που σου κάνει like;"

Για το Θεό. Στο Facebook έχουμε φίλους και φίλες. Πολλές φορές έχουμε και φίλες φίλων. Όπως και να 'χει το ότι είναι ένας άνδρας φίλος με κάποια στο Facebook δεν σημαίνει ότι γκομενίζουν. Σε κάθε περίπτωση το like δεν είναι σημάδι “σε γουστάρω”. Δηλαδή μπορεί και να είναι για κάτι κορίτσια 19 χρονών αλλά το να ξεψαχνίζει μια γυναίκα τα like, πόσο μάλλον να ρωτάει για αυτά, είναι σαν να μας ψιθυρίζει στο αυτί ένας ψυχίατρος ότι σε κουράρει και να μείνουμε μακριά."Την θες ακόμα την πρώην σου;"

Γκρίζα ζώνη. Δεν είδες το “do not enter” στην πόρτα; Η πρώην του κάθε ανδρός (όχι οποιαδήποτε πρώην, μία είναι) είναι κάποια για την οποία λογικά δεν θα μιλήσουμε ποτέ. Βασικά θα μιλήσουμε αν επιμένει το κορίτσι να ρωτά ή θα μιλήσουμε χαλαρότατοι γιατί είναι μια ιστορία που πέρασε και πάει. Όπως και να 'χει δεν θες σε καμία περίπτωση να φέρεις αγαπητή κοπέλα το αγόρι σου σε δύσκολη θέση και εσένα σε σύγκριση με εκείνη."Μήπως δεν με θέλεις πια;"

Το τέλμα σε μία σχέση είναι σημαντικό. Σε όποιον από τους δυο κι αν έρθει πρώτα. Αλλά πριν από αυτό υπάρχουν και ενδιάμεσες καταστάσεις. Φάσεις που μπορεί ο ένας από τους δύο απλά να μην έχει κέφια. Γιατί να φέρεις ένα πρόβλημα στη σχέση όταν μπορεί και να μην υπάρχει; Αν δεν σε θέλει πια πίστεψέ με θα το νιώσεις, θα το καταλάβεις και κάποια στιγμή θα σου το πει κιόλας. Ή απλά θα εξαφανιστεί."Πότε θα με γνωρίσεις στους δικούς σου;"

Κάθε άνδρας είναι πολύ διαφορετικός σε αυτό το θέμα. Ειδικά αν πλέον δεν μένει με τους γονείς του ώστε να σε πετύχουν μια μέρα καθώς περνάτε από το σαλόνι πριν κρυφτείτε στο δωμάτιο, ίσως να μην τους γνωρίσεις και ποτέ. Δεν ξέρεις τι γίνεται στο σπίτι του καθενός και να σου πω την αλήθεια δεν θέλεις και να μάθεις. Το να γνωρίσεις τους γονείς του άλλου μπορεί να προκαλέσει προβλήματα χωρίς λόγο. Μην πιέζεις. Όταν θελήσει, θα το κάνει."Μήπως ήρθε ο καιρός να κάνουμε το επόμενο βήμα;"

Η απάντηση κάποιων ανδρών (εμού συμπεριλαμβανομένου) είναι “ναι, αμέ, εύκολα”. Επειδή όμως η απάντηση των περισσοτέρων και πιο λογικών είναι: ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑ, άσ' το καλύτερα.

oneman.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα