Αδιάβροχο μακιγιάζ: 3 φυσικοί τρόποι για να το αφαιρέσετε

16:31 1/2/2013 - Πηγή: 24wro
Υπάρχουν κάποιες στιγμές στη ζωή σας που το απλό μακιγιάζ δεν είναι αρκετό...
Χρειάζεστε ένα πιο γερό και αδιάβροχο βάψιμο που δεν θα σας προδώσει και δεν θα αρχίσει να τρέχει, με αποτέλεσμα να μουτζουρωθείτε ολόκληρη.

Μια από αυτές είναι και η σημαντικότερη μέρα της ζωής σας, δηλαδή ο γάμος σας ή αντίστοιχες στιγμές μεγάλης χαράς δικών σας ανθρώπων, που θα σας κάνουν να συγκινηθείτε. Γι’ αυτό το λόγο όλες οι εταιρείες καλλυντικών έχουν τα δικά τους προϊόντα που θα σας κάνουν να αποκτήσετε το μακιγιάζ που επιθυμείτε και το οποίο δεν θα αλλοιωθεί και δεν θα φύγει εύκολα
από το πρόσωπο σας.

Ωστόσο, αυτά τα καλλυντικά καλό θα ήταν να μην φοριούνται συχνά, διότι είναι πιο σκληρά για το δέρμα. Προτιμήστε να τα χρησιμοποιείτε σε στιγμές που τα έχετε πραγματικά ανάγκη.

Πως όμως μπορούν να αφαιρεθούν με φυσικό τρόπο χωρίς να χάσετε πολύ χρόνο και να ταλαιπωρήσετε το δέρμα σας;

Υπάρχουν τρεις πολύ απλοί και οικονομικοί τρόποι για να τα απομακρύνετε:

- Ο πρώτος και πολύ απλός τρόπος είναι ένας συνδυασμός του νερού και ενός ντεμακιγιάζ. Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να ταμπονάρετε ένα βαμβάκι ή μια πετσέτα με χλιαρό νερό στο πρόσωπο και τα μάτια σας και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε το ντεμακιγιάζ σας.

- Ο δεύτερος τρόπος βασίζεται στις φυσικές ιδιότητες του λαδιού καρύδας και ελαιόλαδου που μπορούν να «σπάσουν» το μακιγιάζ και έτσι στη συνέχεια να το απομακρύνετε πιο εύκολα. Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να ρίξετε λίγες σταγόνες από το έλαιο που θα επιλέξετε στην περιοχή των ματιών, να κάνετε λίγο μασάζ και με τη βοήθεια ενός βαμβακιού να αφαιρέσετε τα υπολείμματα. Στη συνέχεια απλά ξεπλύντε το πρόσωπο σας με χλιαρό νερό και είστε έτοιμη. Αν ωστόσο το μακιγιάζ επιμένει, επαναλάβετε την διαδικασία μέχρι να φύγει τελείως. Εναλλακτικά μπορείτε να βάλετε το έλαιο σε βαμβάκι, να το αφήσετε λίγα δευτερόλεπτα στην περιοχή του ματιού και στη συνέχεια να αφαιρέσετε τα υπολείμματα και να ξεπλυθείτε.

- Τέλος, ο τρίτος τρόπος βασίζεται σε ένα ντεμακιγιάζ από έλαιο jojoba, το οποίο θα φτιάξετε αναμειγνύοντας ίσες ποσότητες από το έλαιο και νερό. Το μόνο που μένει να κάνετε είναι να ανακατέψετε το μείγμα μέχρι να ομογενοποιηθούν τα δύο υλικά και με τη βοήθεια ενός βαμβακιού να καθαρίσετε το πρόσωπο σας από το επίμονο μακιγιάζ.

beautetinkyriaki.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα