VIDEO: Αποθέωση Σισέ στη Χαλκίδα

12:35 25/6/2011 - Πηγή: 24wro
Ο Τζιμπρίλ Σισέ βρέθηκε σε νυχτερινό μαγαζί της Χαλκίδας… όπου έπαιξε μουσική και αποθεώθηκε από τους φίλους του Παναθηναϊκού που παρευρέθηκαν στο κλαμπ. Συνθήματα, πανό, ακόμα και καπνογόνα άναψαν μέσα στο μαγαζί, ζητώντας από τον Γάλλο σταρ να παραμείνει στο «τριφύλλι» και την επόμενη σεζόν.
 

Ο Σισέ, που πληροφορίες τον θέλουν μία ανάσα από τη μετεγγραφή του στη Λάτσιο, είχε ρόλο DJ στο πάρτι και περίπου στη 1 το βράδυ
που έφτασε, οι φίλοι του Παναθηναϊκού τον υποδέχθηκαν με το γνωστό σύνθημα «οε οε οε, Τζιμπρίλ Σισέ». Δεν σταμάτησαν λεπτό να τον αποθεώνουν, με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να σταματήσει τη μουσική, να πάρει το μικρόφωνο και να φωνάξει «ευχαριστώ πολύ που ήρθατε εδώ. Σας αγαπώ πολύ».
 
Πανό που έγραφαν «Stay for us» (μτφ. μείνε για μας), «Θα είσαι για πάντα στις καρδιές μας», «Θα είσαι πάντα παιδί της 13» τον έκαναν να αισθάνεται σαν να παίζει μουσική στο γήπεδο. Μάλιστα, κάποια στιγμή άρχισαν να ακούγονται και συνθήματα κατά της Λάτσιο (!), με τον Γάλλο επιθετικό να προσπαθεί να ηρεμήσει τα πνεύματα: «Παιδιά πραγματικά δεν ξέρω ποιο είναι το μέλλον μου, ξέρω μόνο ότι είστε στην καρδιά μου».
 
Μάλιστα, σε μια στιγμή αποθέωσής του ο Σισέ δεν άντεξε και φάνηκε εμφανώς συγκινημένος, παρακολουθώντας τον κόσμο να ασχολείται συνεχώς μαζί του.
Keywords
Τυχαία Θέματα