VIDEO: Embrace+ το βραχιόλι που σε ειδοποιεί για ότι νέο έχεις στο Facebook!

08:01 7/3/2013 - Πηγή: 24wro

Για να γνωρίζετε πότε υπάρχει κάτι νέο στο Facebook...

Αν θέλετε να γνωρίζετε πότε λαμβάνετε emails,ειδοποιήσεις στο κινητό από Facebook, μηνύματα και tweets αλλά δεν θέλετε να χρησιμοποιείτε συνέχεια το κινητό για να δείτε πότε έχει αλλάξει κάτι τότε το μόνο που θα χρειαστείτε είναι Embrace+.

Πρόκειται για ένα ειδικό βραχιόλι, το οποίο σας ειδοποιεί με ένα ξεχωριστό τρόπο κα΄θε φορά που έχετε
μήνυμα, ειδοποίηση κ.α.

Το βραχιόλι συνδέεται μέσω Bluetooth με το iPhone ή την Android συσκευή σας, ενώ υπάρχει και η δωρεάν εφαρμογή για να το ρυθμίσετε σύμφωνα με τις επιθυμίες σας...

Σύμφωνα με τους κατασκευαστές, θα έχετε την δυνατότητα να προγραμματίζετε το βραχιόλι να αναβοσβήνει σε διαφορετικά χρώματα όταν ένα συγκεκριμένο άτομο σας στέλνει email, tweet ή μήνυμα στο Facebook.

Η εταιρεία που δημιούργησε το Embrace+ υποστηρίζει ότι η συσκευή υποστηρίζει πάρα πολλά χρώματα ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη και τονίζει ότι απευθύνεται σε πολυάσχολα άτομα τα οποία χρειάζεται συνεχώς να έχουν τον έλεγχο του του συμβαίνει στο διαδίκτυο χωρίς να χρειάζεται να βρίσκονται με το τηλέφωνο στο χέρι...

Το Embrace+ έχει διάρκεια ζωής 10 ημέρες με μία μόνο φόρτιση με περίπου 100 ειδοποιήσεις να αντιστοιχούν στην κάθε ημέρα.

Κυκλοφορεί σε τρία διαφορετικά σχήματα και κοστίζει περίπου 35 ευρώ...

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί με το βραχιόλι σε λειτουργία...

whos.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα