T.BAΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν πρόκειται να επενδύσω στο ελληνικό ποδόσφαιρο

09:58 22/2/2012 - Πηγή: 24wro
Κατηγορηματικά διέψευσε τα σενάρια που τον ήθελαν να εμπλέκεται στα διοικητικά της...
ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο Τίτος Βασιλόπουλος. Ο γνωστός επιχειρηματίας μιλώντας στην εφημερίδα «Goal» ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να επενδύσει τα χρήματά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο λόγω… βίας ενώ παράλληλα επεσήμανε ότι… λατρεύει τον Παναθηναϊκό και τον έχει ακολουθήσει φέτος σε πολλά παιχνίδια του Πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Κύριε Βασιλόπουλε, θα θέλαµε να ξεκαθαρίσουμε λίγο τα πράγµατα
όσον αφορά την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Εάν υπάρχει ενδιαφέρον εµπλοκής δική σας την παρούσα φάση, αλλά κι αν αληθεύουν οι πληροφορίες ότι υπήρξε ενδιαφέρον στο πρόσφατο παρελθόν...

«Κατ' αρχάς αυτό που θέλω να πω είναι ότι αγαπώ πάρα πολύ τον Παναθηναϊκό. Ολη η οικογένειά µου και τα παιδιά µου και τα αδέρφια µου και τα ξαδέρφια µου. Ολοι µας είµαστε Παναθηναϊκοί που έχουµε την οµάδα στην καρδιά µας.

Ειδικά σε ό,τι µε αφορά παρακολουθώ όσο το δυνατόν συχνότερα τους αγώνες της οµάδας µου εντός και εκτός έδρας και δεν πήγα στο γήπεδο µόνο στο µατς µε τον Εργοτέλη στο Ηράκλειο της Κρήτης, όπως γράφτηκε από σας (σ.σ. ΜΜΕ).

Πήγα στα Γιάννενα µε το τσουχτερό κρύο, πήγα στο Αγρίνιο µε τον Εργοτέλη, πήγα µε τη Δόξα στο Καυτανζόγλειο στη Θεσσαλονίκη, πήγα στα µατς της Αττικής...

Τώρα, σχετικά µε τυχόν ανάµειξή µου στα διοικητικά της οµάδας, πρέπει να σας πω ότι δεν κάνω καµία τέτοια σκέψη. Ούτε πρόκειται να επενδύσω τα χρήµατά µου στο ποδόσφαιρο µε τη µορφή που αυτό έχει στη χώρα µας. Με τον χουλιγκανισµό και τη βία που `'περιθάλπει'' και µε τη λογική και τις πρακτικές των παραγόντων που το υπηρετούν.

Είµαι τελείως διαφορετικής νοοτροπίας. Προσωπικά θεωρώ ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι: χαίροµαι όταν κερδίζει η οµάδα που αγαπώ, στενοχωριέµαι όταν χάνει. Και σκέφτοµαι πώς θα είµαι καλύτερος για να κερδίσω το επόµενο. Διαφωνώ κάθετα µε την τακτική των παραγόντων και δεν µπορώ να γίνω µέρος αυτής.

Είναι έξω απ' τη νοοτροπία µου. Και σας πληροφορώ, επειδή το γνωρίζω πολύ καλά, ότι είναι πολλοί άνθρωποι που έχουν και τη διάθεση και την οικονοµική δυνατότητα να βοηθήσουν και να εµπλακούν -και δεν αναφέροµαι µόνο στον Παναθηναϊκό αλλά και σε άλλες οµάδες-, αλλά δυστυχώς δεν τους αφήνει η όλη κατάσταση που επικρατεί!

Με αποτέλεσµα να ασχολούνται οι αναξιόπιστοι και να έχουµε τα αποτελέσµατα που βλέπουµε. Και -για να σας προλάβω- δεν αναφέροµαι στον κ. Μαρινάκη, τον οποίο γνωρίζω και είναι φίλος µου, αλλά γενικώς στο στάτους και τις πρακτικές που επικρατούν όλα αυτά τα χρόνια».

Με τον κ. Βγενόπουλο και τον κ. Βαρδή Βαρδινογιάννη αληθεύει ότι συναντηθήκατε για το θέµα της ΠΑΕ; «Οχι».

Σε περίπτωση που σας ζητηθεί να βοηθήσετε την οµάδα µε χρήµατα στην επικείµενη αύξηση µετοχικού κεφαλαίου, µε δεδοµένα και τα µεγάλα οικονομικά προβλήματα, θα το κάνετε; Εννοώ χωρίς περαιτέρω ανάμιξη...

«Σας απάντησα ότι δεν προτίθεµαι να ασχοληθώ και είµαι κατηγορηµατικός. Ο
Keywords
Τυχαία Θέματα