SQUIRTING: Το νέο σεξουαλικό παιχνίδι που τρελαίνει τις γυναίκες

14:57 29/8/2012 - Πηγή: 24wro

Αυτό θα μπορούσε να είναι και δώρο για όσες ζουν χωρίς τη χαρά της ζωής...
Τους δίνει τη πιο μοναδική εμπειρία οργασμού, που μέχρι τώρα μπορεί να μην γνώριζαν καν ότι υπάρχει......

Σαν ηφαίστειο που ξυπνά, απ’ όνειρο βαθύ θα μπορούσε να είναι ο τίτλος γι’ αυτό το άρθρο, είπα όμως να μη σας μπερδέψω και να αναφερθώ απευθείας στον νούμερο 1 γυναικείο οργασμό, που με την έκρηξη του, χύνει κυριολεκτικά όλη τη λάβα του γυναικείου πάθους.

Η πρώτη που φορά που είδαμε να αναφέρεται κάποιος δημόσια στο squirting , ήταν η τηλεοπτική Σαμάνθα του "Sex and the City", σε ένα από τα επεισόδια της σειράς. Γνωστή η Samantha για την ποικιλία της και τους πειραματισμούς της στο άθλημα, ήταν αναμενόμενο να μην προσπεράσει μία τέτοια εμπειρία και φυσικά πολύ καλά έκανε, αφού όσες τυχερές γυναίκες το έχουν ήδη δοκιμάσει, δηλώνουν ότι ήταν ο καλύτερος οργασμός της ζωής τους. Το squirting έχει ως βάση τον απόλυτο ερεθισμό του περίφημου σημείου G της γυναίκας, το οποίο εάν διαχειριστεί σωστά, στα κατάλληλα χέρια (κυριολεκτικά και μεταφορικά) μετατρέπει τον οργασμό της γυναίκας σε κανονικό ηφαίστειο, εκτοξεύοντας τα υγρά της με την έκρηξη του.

Στη χώρα μας δυστυχώς, δεν είναι ακόμα ιδιαίτερα διαδεδομένο. Δεν είναι όμως και άγνωστο. Αυτό συμβαίνει γιατί πολλές γυναίκες, είτε ντρέπονται να συζητήσουν γι’ αυτό το θέμα με τις φίλες τους και τον σύντροφο τους, είτε γιατί ακόμα και τη στιγμή που πρόκειται έστω κατά τύχη να τους συμβεί, μεταφράζουν λάθος τα σημάδια της κορύφωσης που νιώθουν και το σταματούν από μόνες τους άθελα τους, φοβούμενες ότι πρόκειται να ουρήσουν (όπως θα δείτε παρακάτω, η αίσθηση αυτή αποτελεί ένα από τα στάδια που αισθάνεται η γυναίκα λίγο πριν τη πλήρη κορύφωση).

Αρχικά ας το δούμε επιστημονικά. Έχουν γίνει αρκετές έρευνες σχετικά με την ακριβή προέλευση των υγρών που εκτοξεύει η γυναίκα τη συγκεκριμένη στιγμή, καθώς και για το ποιά είναι τελικά η σύσταση τους. Ωστόσο καμία έρευνα ακόμα, δε μπορεί να απαντήσει αυτά τα ερωτήματα με ακρίβεια. Μέχρι το 1980, συνέδεαν το φαινόμενο αυτό με τη διαρροή ούρων, γι' αυτό και συμβούλευαν τις γυναίκες να κάνουν όσες περισσότερες πυελικές ασκήσεις μπορούν ώστε να ενδυναμώσουν τους μυς της περιοχής. Η άποψη αυτή, με τα χρόνια καταρρίφθηκε και το μόνο σίγουρο πλέον είναι ότι τα συγκεκριμένα υγρά δεν περιέχουν ούρα, αλλά είναι αλκαλικής σύστασης, έχουν διάφανο χρώμα, δεν μυρίζουν και όταν στεγνώσουν δεν λερώνουν τα σεντόνια, ή τα ρούχα. Υποστηρίζεται μάλιστα, ότι τα υγρά αυτά περιέχουν παρόμοια συστατικά με το υγρό που παράγεται στους άνδρες από τον προστάτη, αλλά ταυτόχρονα περιέχουν γλυκόζη και φρουκτόζη.

Εν συνεχεία, ας το δούμε θεωρητικά. Αν καταφέρετε να ερεθίσετε σωστά το σημείο G της γυναίκας, αυτό το ευαίσθητο και ευδιάκριτο στην αφή ‘’ μπαλάκι-φουσκωματάκι’’ που βρίσκεται στη μπροστινή πλευρά της, λίγο μετά την είσοδο του κόλπου της, εκείνο θα σας προφέρει με τη σειρά του ένα μοναδικό οπτικοακουστικό σόου πάθους, μιας και θα την δείτε να τελειώνε
Keywords
Τυχαία Θέματα