LIVE: Σιένα-ΟΣΦΠ 42-32 (2η περίοδος)

23:25 31/3/2011 - Πηγή: 24wro
Σε εξέλιξη είναι η τέταρτη αναμέτρηση της σειράς του Ολυμπιακού με... την Σιένα για τα προημιτελικά της Ευρωλίγκας. Οι «ερυθρόλευκοι» με το σε βάρος τους 2-1, θέλουν μόνο νίκη για να πάρουν ξανά την κατάσταση στα χέρια τους.

Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης στο www.sport-fm.gr.
Αποστολή στη Σιένα, Νίκος Ζέρβας.

Σχόλιο 1ης περιόδου:

Ο Χαλπερίν ήταν ο παίκτης του Ολυμπιακού
που μπήκε πιο ζεστός στο γήπεδο και με πέντε πόντους είχε απάντηση στα δύο συνεχόμενα τρίποντα του Στόουνρουκ. Οι Ιταλοί με το «καλημέρα» έδειξαν τις αντιαθλητικές τους διαθέσεις με Καουκένας και Ράκοβιτς να κάνουν πολύ σκληρά φάουλ. Το έμμεσο τρίποντο του Μπουρούση έφερε το ματς στα ίσια (12-12), στα μέσα της πρώτης περιόδου. Οι «ερυθρόλευκοι» επιθετικά ήταν πειθαρχημένοι, ωστόσο στην άμυνα, η Σιένα διάβαζε τα miss-match και έφτανε στο καλάθι, διατηρώντας ένα μικρό προβάδισμα. Οι βολές των παικτών του Πιανιτζάνι ανέβασε την διαφορά στους δέκα και στο 29-18 με ένα τρίποντο του Χέρστον στην εκπνοή του πρώτου δεκαλέπτου.


Τα δεκάλεπτα: 29-18

Οι συνθέσεις

Σιένα (Σιμόνε Πιανιτζιάνι): ΜακΚάλεμπ, Ζήσης, Χέρστον, Καραρέτο, Ράκοβιτς, Λαβρίνοβιτς, Καουκένας, Μικελόρι, Ακιντέλε, Γιάριτς, Στόουνρουκ, Μος.

Ολυμπιακός (Ντούσαν Ίβκοβιτς): Παπαλουκάς, Νεστέροβιτς, Σπανούλης, Μπουρούσης, Κέσελ, Μαυροκεφαλίδης, Νίλσεν, Παπανικολάου, Έρτσεγκ, Χαλπερίν, Γκόρντον, Τεόντοσιτς.

Γήπεδο: «Παλαέστρα»

Διαιτητές: Χοσέ Μαρτίν (Ισπανία), Σίνισα Χέρτσεγκ (Κροατία), Μίλια Βοΐνοβιτς (Σερβία)

Μικρά-μικρά

20:35 Οι οπαδοί της Σιένα έχουν μεγαλύτερο άγχος σήμερα και το δείχνουν. Μιάμιση ώρα πριν το τζάμπολ, έχουν γεμίσει ήδη τη μισή «Παλάεστρα», σε αντίθεση με την Τρίτη που μέχρι τα τελευταία λεπτά απολάμβαναν στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου το ποτό τους.

20:42 Οι πρώτοι που βγήκαν από πλευράς Ολυμπιακού για κάποια σουτ, είναι οι Νίλσεν, Παπανικολάου και Γκόρντον.

20:47 Όπως και στον τρίτο προημιτελικό, έτσι και απόψε ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί με τις λευκές εμφανίσεις και η Σιένα με της μαύρο-πράσινες.

21:16 Σιγά-σιγά οι εξέδρες γεμίζουν. Μόνο λίγες θέσεις στα κεντρικά διαζώματα έχουν μείνει κενές. Ήδη οι ιταλοί έχουν αρχίσει να φωνάζουν συνθήματα.

21:27 Βγαίνει για ζέσταμα ο Ολυμπιακός. Στις εξέδρες γίνεται χαλασμός από τις ιαχές των οπαδών της Σιένα που αποδοκιμάζουν τους «ερυθρόλευκους»

21:32 Η Σιένα βγαίνει για τη δική της προθέρμανση. Επικρατεί πανδαιμόνιο με τους ιταλούς να έχουν καραμούζες και να φωνάζουν συνθήματα. «Σιένα πάμε…Βαρκελώνη» το επικρατέστερο, όπως μας είπε ιταλός συνάδελφος.

21:40 Ο εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος Αγγελόπουλος, παίρνει την θέση του στις εξέδρες. Μαζί του, ο αντιπρόεδρος Γιώργος Σκινδήλιας, ο γενικός διευθυντής, Χρήστος Σταυρόπουλος και ο επικεφαλής του τμήματος marketing, Νίκος Λεπενιώτης.
Keywords
Τυχαία Θέματα