F1: Ξανά ατύχημα για τον Κουμπίτσα στο ίδιο σημείο

22:32 12/1/2012 - Πηγή: 24wro
Οσκαρ ατυχίας μπορεί να πάρει πλέον και δικαιωματικά ο Ρόμπερτ Κούμπιτσα...
Ο Πολωνός οδηγός είχε ένα ατύχημα κοντά στο σπίτι του. Αν και αυτό προήλθε από πτώση λόγω ολισθηρής επιφάνειας, σύμφωνα με πληροφορίες άνοιξε ξανά το κάταγμα στη δεξιά κνήμη που είχε υποστεί πέρυσι σε τροχαίο κατά τη διάρκεια αγώνα ράλι.

Θυμίζουμε ότι, εκείνο το πολύ σοκαριστικό ατύχημα οδήγησε τον Κουμπίτσα στο να χάσει όλη την περσινή σεζόν. Αυτός ο νέος τραυματισμός ήταν «μαχαιριά» γι αυτόν, καθώς αναμένεται να πάει πίσω τρεις εβδομάδες το πρόγραμμα της αποθεραπείας του.

Ο
ίδιος είχε ενημερώσει τον περασμένο Νοέμβριο την Lotus Renault ότι δεν θα ήταν έτοιμος από σωματικής άποψης για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση στις αρχές του 2012. Κάτι που έκανε την ομάδα με βάση το Ενστοουν να μην του ανανεώσει το συμβόλαιο και να πάρει στη θέση του τον Κίμι Ραϊκόνεν, ο οποίος επιστρέφει στη Formula 1 μετά από δύο χρόνια περιπλάνησής του στα ράλι.

Πάντως ο επικεφαλής της Lotus (πρώην Renault), Ερίκ Μπουγιέ, πρόσφερε τη συμπαράστασή του στον Πολωνό για τον νέο τραυματισμό του: «Ο Ρόμπερτ έχει δείξει πολύ μεγάλο κουράγιο και αυταπάρνηση στην αποθεραπεία του μετά το περσινό ατύχημα, και είναι λυπηρό που άκουσα ότι του έτυχε αυτή η αναποδιά. Εκ μέρους όλων των ανθρώπων της Lotus Renault GP, θα ήθελα να ευχηθώ στον Ρόμπερτ γρήγορη ανάρρωση».

Ο Κουμπίτσα έχει συνδεθεί το προηγούμενο διάστημα με τη Ferrari, με την οποία λέγεται ότι ο Πολωνός θα κάνει δοκιμές με αργότερα μέσα στη χρονιά, όταν και θα έχει αποθεραπευτεί πλήρως και θα μπορεί να οδηγεί ξανά σε top επίπεδο. Ωστόσο, μέσω των πιο επίσημων χειλιών η Scuderia κράτησε τις αποστάσεις της για το θέμα.

«Πριν γίνει η οποιαδήποτε σκέψη ή συζήτηση για το οτιδήποτε, πρέπει να περιμένουμε να δούμε. Σίγουρα ένας τέτοιος τραυματισμός παίρνει καιρό για να αναρρώσει, οπότε θα περιμένουμε να δούμε αν θα γίνει καλά. Αλλά για την ώρα δεν υπάρχει τίποτα», είπε ο επικεφαλής των Κόκκινων, Στέφανο Ντομενικάλι.
Keywords
Τυχαία Θέματα