Τραγούδι της εβδομάδας: «Muse – Time Is Running Out»

Κάποιες από εσάς μπορεί να αναρωτιέστε, τι σχέση έχει η μουσική με την μόδα. Λοιπόν φίλες μου,είμαι σίγουρη πως κι εσείς, όπως κι εγώ, θεωρούμε οτι η μόδα, ως μορφή έκφρασης, φτάνει αλλα και ξεπερνάει τα όρια της τέχνης. Η σχέση της μόδας με μια από τις αρχαιότερες τέχνες είναι μαγική και αλληλένδετη.

Άπειρες τάσεις έχουν ξεπηδήσει από καλλιτέχνες και άπειροι καλλιτέχνες έχουν εκμεταλλευτεί διάφορες τάσεις για να αναδείξουν ένα πιό προσωπικό στυλ.

Ο σκοπός αυτής της στήλης είναι να αναδείξει αυτή τη μαγική σχέση. Όχι

μόνο τις τάσεις που έχουν καθιερωθεί μέσα από την ροκ μουσική, αλλά ακόμα και τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να εμπνευστούμε, μέσα από απλούς τίτλους τραγουδιών και να διαμορφώσουμε το στυλ μας.

Σήμερα λοιπόν ξεκινάμε με ένα από τα αγαπημένα μου συγκροτήματα: τους Muse. Το κομμάτι τους «Time Is Running Out», ένα ερωτικό κομμάτι, με ενέπνευσε σήμερα να σας παρουσιάσω κάποια από τα αγαπημένα μου ρολόγια. Με αυτά τα ρολόγια, είναι σίγουρο πως δεν θα χάσετε ούτε λεπτό.

Animal Prints:
La Mer Python Layer Wrap Watch (81,45 €) [Περισσότερα]
La Mer Python Layer Wrap Watch (67,88 €) [Περισσότερα]
ASOS Animal Print Watch with Matching Bezel Detail (33,94 €) [Περισσότερα]
La Mer Python Layer Wrap Watch (81,45 €) [Περισσότερα]
Guess Analog Ladies Catwalk Round Animal Print Watch (183,26 €) [Περισσότερα]
ASOS Dalmation Spot Pony Hair Watch (27,15 €) [Περισσότερα]

Πολλοί είναι οι σταρ της παγκόσμιας μουσικής σκηνής που ανά καιρούς έχουν εκφράσει την αγάπη τους για τα animal prints, με κυριότερη και πιο πρόσφατη την τραγουδίστρια των The Kills, Alison Mosshart. Παντελόνια, πουκάμισα, μπλούζες ακόμα και ως background επί σκηνής, εμφανίζεται ένα τεράστιο λεοπάρντ πανώ.

Μία ακόμα τάση της φετινής σεζόν είναι τα έντονα και νέον χρώματα. Αυτή η τάση λοιπόν έκανε την εμφάνιση της και στα αξεσουάρ.

Νέον:
O’Clock Silicone Yellow Watch (47,51 €) [Περισσότερα]
ASOS Neon Pink Rubber Watch (8,15 €) [Περισσότερα]
ASOS Neon Green Rubber Watch (8,15 €) [Περισσότερα]

Κάποιες από εσάς ξέρω, πως δεν έχετε και την καλύτερη σχέση με τα ρολόγια. Ποιός λέει όμως οτι τα ρολόγια μπορούν να φορεθούν μόνο σαν ρολόγια;


Firetrap Dagger Wing and Charm Necklace Watch (28,51 €) [Περισσότερα]
La Mer Bali Stud Watch (100,46 €) [Περισσότερα]
Toy Watch Black Plastic Strap Watch Ring (101,81 €) [Περισσότερα]

Στο συγκεκριμένο τραγούδι ο χρόνος μπορεί να τελειώνει και ορισμένες φορές μπορεί και να μας αγχώνει, αλλά τι καλύτερο όταν θέλουμε να μάθουμε την ώρα, από το να μας την λέει ένα τόσο όμορφο ρολόι;

Σας αφήνω να απολαύσετε αυτό το υπέροχο κομμάτι:

Keywords
Τυχαία Θέματα