Τι θα φορέσουμε τον χειμώνα που μας έρχεται;

Μπορεί ακόμα να είναι καλοκαίρι αλλά πάντα πρέπει να βρισκόμαστε ένα βήμα μπροστά και να γνωρίζουμε τις κυρίαρχες τάσεις που θα επικρατήσουν τον επόμενο χειμώνα. Που θα στοχεύσουμε; Ποια θα είναι τα must have items του χειμώνα που θα μας έρθει;

Floral

Και όμως μία από τις πιο κυρίαρχες τάσεις του καλοκαιριού θα μας ακολουθήσει και τον χειμώνα απλά σε πιο σκούρα χρώματα. Φορέματα και μπλούζες με floral prints θα παίξουν δυναμικά στο παιχνίδι

της μόδας.

Satin

Το ύφασμα που αγαπάμε, αποτινάζει κάθε μορφή επιτήδευσης, κοσμεί τα πιο ωραία φορέματά μας και κυριαρχεί σε φορέματα, μπλούζες και φούστες.

Βελούδο

Που ντύνει ρομαντικά φορέματα αλλά και σακάκια που θα σετάρονται μοναδικά με τα denim παντελόνια μας. Το navy πανωφόρι στις αποχρώσεις του μπλε σκούρου ή του μαύρου, με μεγάλα κουμπιά ή σημαντικές λεπτομέρειες, λόγου χάρη από γούνα θα κυριαρχήσει.

Ρομαντικά φορέματα από δαντέλα

Η εποχή της αθωότητας στην πιο κλασάτη εκδοχή της, με maxi και όχι μόνο φορέματα από δαντέλα. Φίνες λεπτομέρειες, βολάν αλλά και gothic στοιχεία συνθέτουν το σκηνικό αυτού που αποκαλούμε gothic elegance.

Φορέματα με τον ένα ώμο έξω

H τάση επίσης του καλοκαιριού με τους ώμους έξω συνεχίζει δυναμικά και τον χειμώνα. Ναι, αυτόν τον χειμώνα στις επίσημες εκδηλώσεις τα φορέματά μας θα έχουν τον έναν ώμο έξω, θηλυκά και ανεπανάληπτα.

Γούνινα τσαντάκια

Δεν θα απουσιάζουν από καμία γυναίκα που είναι ενημερωμένη με τη μόδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα