Πως να συνδυάσετε σωστά τα χρώματα;

12:15 7/9/2016 - Πηγή: Ntynomai

Ένα από τα προβλήματα που απασχολούν συχνά τόσο τις γυναίκες όσο και τους άντρες είναι αν έχουν πετύχει το σωστό χρωματικό συνδυασμό στο ντύσιμό τους. Σήμερα θα σας δώσουμε έναν πολύ κατατοπιστικό οδηγό για τους πιο σωστούς χρωματικούς συνδυασμούς, ώστε να μην έχετε καμία επιφύλαξη για το τελικό αποτέλεσμα.

Έτσι το λευκό πουκάμισο ή η λευκή μπλούζα συνδυάζονται υπέροχα με πιο σκούρα χρώματα, το λευκό εν γένει είναι εύκολο χρώμα απλά δεν πρέπει να το συνδυάσετε με πολύ ανοιχτά χρώματα και καλό θα ήταν καθόλου με λευκό. Δεν δίνει φως,

όπως πιστεύουν πολύ το αντίθετο δημιουργεί ο συνδυασμός λευκού με λευκού ένα βαρετό και άτονο αποτέλεσμα. Το λευκό παντελόνι δένει καταπληκτικά με μπλε, με denim πουκάμισο, με σκούρο καφέ και λαδί.

Ανδρικο πουκαμισο stretch με μακρια μανικια (25,80 €) [Περισσότερα]GIVENCHY Πουκάμισο λευκό (54,00 €) [Περισσότερα]BROKERS SHIRTS-16010-151-10-WHITE (25,60 €) [Περισσότερα]

Το μπλε, ένα εκπληκτικό χρώμα, συνδυάζεται εκπληκτικά με καφέ, μπεζ και εκρού. Έτσι μπορείτε να παίξετε με ένα μπεζ παντελόνι και μπλε μπλούζα ή πουκάμισο και το αντίθετο.

BROKERS SHIRTS-16010-151-10-ROYAL (25,60 €) [Περισσότερα]Aνδρικό Πουκάμισο "Jacobo" Garage Fifty Five (54,90 €) [Περισσότερα]Ανδρικό Πουκάμισο Brand's D.Blue (25,00 €) [Περισσότερα]

Το πράσινο ταιριάζει με καφέ, πορτοκαλί, μαύρο, ειδικά το λαδί με καφέ είναι εκπληκτικός συνδυασμός.

MEN HOODED SWEATSHIRT (27,90 €) [Περισσότερα]ADIDAS TREFOIL TANK AJ6912 (30,00 €) [Περισσότερα]

Τα ροζ πουκάμισα και μπλούζες που είναι στη μόδα συνδυάζονται εξαιρετικά με γκρι και καφέ. Έτσι, αν έχετε ένα γκρι παντελόνι ή κοστούμι, μην φοβηθείτε να το σετάρετε με ροζ πουκάμισο.

Το καφέ ταιριάζει με ροζ, το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει, με μπλε και πράσινο. Παίξτε με τα χρώματα σωστά και θα δικαιωθείτε.

Brave Soul t-shirt (12,00 €) [Περισσότερα]AGLINI Αμάνικα πουκάμισα (35,00 €) [Περισσότερα]Ανδρικό Πουκάμισο Funky Buddha (32,55 €) [Περισσότερα]

Το γκρι εξίσου ταιριάζει εκπληκτικά με ροζ, γενικά τα γκρι παντελόνια είναι πολύ κομψά, ταιριάζουν και με λευκό, με μπλε και κόκκινο.

Παντελόνι (22,65 €) [Περισσότερα]NICHOL JUDD (45,00 €) [Περισσότερα]Puma Ess Sweat Pants Tr Op (29,00 €) [Περισσότερα]

Μικρά μυστικά: Όταν χρησιμοποιήσετε ένα πολύ έντονο χρώμα σε ένα t-shirt λόγου χάρη ή σε ένα παντελόνι το άλλο μέρος πρέπει να είναι ουδέτερο, να μην κραυγάζει.

Εκτός του λευκού, ασφαλής συνδυασμός είναι να χρησιμοποιήσεις το ίδιο χρώμα στο ντύσιμό σου αλλά σε διαφορετικές αποχρώσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα