Ποια είναι τα τέσσερα κλασικά παλτό που αξίζει να έχουμε στην ντουλάπα μας;

Πρώτα από όλα χρησιμοποίησα τη λέξη ''αξίζει'' με τα εξής κριτήρια: πόσο ευκολοσυνδύαστο είναι το παλτό μας με τα περισσότερα ρούχα μας. Πόσο μινιμαλιστικό και διαχρονικό, επομένως αξίζει να επενδύσουμε και πόσο χρηστικό είναι, καθώς πολλά πράγματα τα αγοράζουμε μόνο και μόνο επειδή μας αρέσουν. Όμως τα πανωφόρια εκτός από ωραία είναι και χρηστικά.

Αρχικά τα γκρι παλτό, που πια θα έλεγε κανείς πως το γκρι είναι το νέο μαύρο. Είναι μίνιμαλ και εξασφαλίζει ένα μοναδικό

στιλιστικό αποτέλεσμα. Ταιριάζει με ροζ, μαύρο, καφέ και μπεζ.

Το κάμελ πανωφόρι, αποτελεί την επιτομή της γυναικείας κομψότητας, ένα διαχρονικό, κλασικό πανωφόρι, που κερδίζει πάντα μα πάντα τις εντυπώσεις και μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας. Έτσι, το πρωί μπορείς να το συνδυάσεις με το denim παντελόνι σου, την φούστα σου και το βράδυ με το φόρεμά σου.

Το λευκό παλτό, συνήθως δεν το προτιμούν πολλές γυναίκες γιατί η αλήθεια είναι ότι λερώνει εύκολα, όμως δίνει φως σε κάθε μας εμφάνιση, κερδίζει και κεντρίζει τα βλέμματα, ναι είναι ασυναγώνιστο.

Τέλος, τα μαύρα παλτό και εδώ δεν χρειάζονται εξηγήσεις για τα αυτονόητα, είναι το πιο εύχρηστο και ευκολοσυνδύαστο πανωφόρι που μπορούμε να έχουμε στη ντουλάπα μας.

Και οι δικές μας προτάσεις.

Μακρύ μαντό με φερμουάρ (67,20 €) [Περισσότερα]Ημιπαλτο lana cotta ελεύθερο με τσέπες και ζώνη δετή (180,00 €) [Περισσότερα]Μοντγκόμερι με κουκούλα (85,50 €) [Περισσότερα]Μακρύ παλτό σε φαρδιά γραμμή (95,00 €) [Περισσότερα]Μεσάτο μαντό με ανάγλυφη ύφανση (95,00 €) [Περισσότερα]SHAGGY GREY COAT (72,00 €) [Περισσότερα]Μακρύ παλτό με ζώνη (114,00 €) [Περισσότερα]Δετό μαντό χωρίς κούμπωμα (131,55 €) [Περισσότερα]Εκρού παλτό (168,90 €) [Περισσότερα]Μακρύ παλτό χωρίς κούμπωμα, 34 % μαλλί (169,10 €) [Περισσότερα]Γυναικείο παλτό Tea & Rose μπεζ (99,50 €) [Περισσότερα]Γυναικείο παλτό Juicy Couture λευκό-ροζ (339,00 €) [Περισσότερα]
Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα