Κέρδισε ένα ζευγάρι Jeffrey Campbell!!!

01:45 4/6/2013 - Πηγή: Ntynomai

Το favela.gr είναι ένα φρέσκο και εναλλακτικό ηλεκτρονικό κατάστημα. Συνδυάζει extreme κομμάτια με ρομαντικές διαθέσεις… Ένα μαγαζί γεμάτο μικρούς και μεγάλους θησαυρούς όπου κάθε κοπέλα θα λατρέψει.

Όντας χρόνια στο χώρο του εμπορίου, το Favela είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος του Jeffrey Campbell στην Ελλάδα. Τα παπούτσια που έχουν σκλαβώσει τον γυναικείο πληθυσμό με την μοναδικότητά τους και τον πρωτοποριακό σχεδιασμό τους και την

απίστευτα άνετη εφαρμογή τους. Είναι τόσο ιδιαίτερα που δεν μπορούν παρά μόνο θαυμασμό να προκαλέσουν!

Το favela.gr λοιπόν, προσφέρει ένα μοναδικό δώρο στις αναγνώστριες του Ntynomai με την υπογραφή, ποιανού άλλου φυσικά, του Jeffrey Campbell. Πάρτε μέρος στην κλήρωση και κάντε δικό σας τα μοναδικά LITA αξίας 159€ & 166€ στο χρώμα που εσείς θέλετε!

Τρόπος συμμετοχής:

Διαλέξτε ένα από τα παρακάτω χρώματα, και πείτε μας στα σχόλια αυτής της σελίδας με ποιο ρούχο από το favela.gr θα τα συνδυάζατε!Κάντε like στη σελίδα του Favela στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ.JEFFREY CAMPBELL - LITA (166,00 €) [Περισσότερα]JEFFREY CAMPBELL - LITA (166,00 €) [Περισσότερα]JEFFREY CAMPBELL - LITA (166,00 €) [Περισσότερα]JEFFREY CAMPBELL - LITA (166,00 €) [Περισσότερα]JEFFREY CAMPBELL - LITA (166,00 €) [Περισσότερα]JEFFREY CAMPBELL - LITA BLACK DISTRESSED LEATHER (159,00 €) [Περισσότερα]JEFFREY CAMPBELL - LITA STARS AND STRIPES (159,00 €) [Περισσότερα]JEFFREY CAMPBELL - LITA TAUPE SUEDE (159,00 €) [Περισσότερα]

Ο διαγωνισμός θα είναι ενεργός μέχρι την Κυριακή 9/6/2013 το βράδυ και οι νικητές θα βγουν μετά από ηλεκτρονική κλήρωση στην ερχόμενη εβδομάδα και θα ανακοινωθούν εδώ σε αυτή τη σελίδα σε μορφή Update και στη σελίδα μας στο Facebook.

Καλή επιτυχία!

Keywords
Τυχαία Θέματα