Γόβες με jean: ο συνδυασμός που μας τρελαίνει.

17:06 9/9/2016 - Πηγή: Ntynomai

Ναι, η αλήθεια είναι αυτή, πως αγαπάμε πολύ να φοράμε τα jean μας με μαύρες γόβες. Είναι το σήμα κατατεθέν της γυναικείας θηλυκότητας, είναι το denim που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ντουλάπας μας, ενίοτε είναι και αυτά που βλέπουμε ή διαβάζουμε. Ξεχνιέται εξάλλου η εμφάνιση της Miranda στο Sex and the city που άφησε εποχή με jean και γόβες που άφησε εποχή;

Το jean

μας καλό είναι να είναι skinny δηλαδή πολύ στενό ή boyfriend αλλά με μαζεμένα τα μπατζάκια. Επίσης, δεν είναι όλες οι γόβες ούτε όλοι οι συνδυασμοί κατάλληλοι για όλες τις ώρες της ημέρας. Έτσι λοιπόν, το πρωί φορέστε μία πιο συντηρητική γόβα, με ένα καθημερινό πανωφόρι, όπως καμπαρντίνα, παλτό, κάπα και με λευκό πουκάμισο ή μία κλασάτη μπλούζα θα κάνετε τη διαφορά.

Το βράδυ πάλι μπορείτε ελεύθερα να πειραματιστείτε. Φορέστε την πιο "υπερπαραγωγή" γόβα σας, το πιο λαμπερό σας top και να είστε σίγουρες πως θα προκαλέσετε τα βλέμματα.

Ο συνδυασμός με μαύρη γόβα είναι ο πιο κλασικός. Πολύ κομψή επιλογή αποτελούν και οι nude γόβες, ενώ αν είστε πιο τολμηρές παίξτε με σχέδια και χρώματα.

Η τελική επιλογή είναι στο χέρι σας.

FS BY FENG SHOE (110,00 €) [Περισσότερα]Γόβα με λάστιχο (79,90 €) [Περισσότερα]DEI MILLE (174,00 €) [Περισσότερα]Γυναικείες γόβες (24,95 €) [Περισσότερα]Γυναικεία γόβα Makis Fardoulis (79,00 €) [Περισσότερα]Black Shiny Mourtzi (119,00 €) [Περισσότερα]Γόβα με λεπτά λουράκια (89,90 €) [Περισσότερα]ΓΟΒΕΣ (69,00 €)Fratelli Petridi (50,00 €)LEOPARD SUEDE PUMPS (34,00 €) [Περισσότερα]Nude Suede Mourtzi (119,00 €) [Περισσότερα]JESSICA SIMPSON (42,00 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα