Γιατί λατρεύουμε τα ολόσωμα μαγιό;

Τα ολόσωμα μαγιό φέτος έχουν την τιμητική τους, αφού περισσότερο από ποτέ αποτελούν το Trend του φετινού καλοκαιριού και θεωρούνται ένα από τα πιο βασικά κομμάτια στο beach wear. Βασικό θεωρείται αρχικά το μαύρο καθώς λόγω των εκπληκτικών σχεδίων που κυκλοφορούν μπορεί να φορεθεί και ως body μέσα από μία φούστα ή σορτς. Επίσης είναι χρηστικά καθώς μετά τις βουτιές σας στη θάλασσα, αν θέλετε να αλλάξετε και να έχετε στυλ, μπορείτε να φορέσετε το ολόσωμο με το καφτάνι σας.

Φέτος, κυκλοφορούν σε άπειρα σχέδια και χρώματα, ειδικά αυτά που σχετίζονται με τα Flamingo και διακρίνονται για τα animal prints σχέδια τους, κερδίζουν πόντους στις προτιμήσεις σας. Θηλυκά και ανεπανάληπτα είναι εκείνα που έχουν κοψίματα, και τονίζουν τα δυνατά σημεία του σώματος μας.

Αν το δυνατό σας σημεία είναι η πλάτη επιλέξτε ολόσωμο. Επιλέξτε ολόσωμο επίσης όσες θέλετε να καλύψετε την περιφέρεια.

Τώρα, αν έχετε μεγάλο στήθος αποφύγετε το στράπλες ολόσωμο.

Αν έχετε κοιλίτσα είναι επίσης ιδανικό.

Ψάξαμε για εσάς τα πιο εντυπωσιακά ολόσωμα μαγιό, δεν έχετε παρά να τα σετάρετε με τα υπέροχο κιμονό σας ή τα δαντελένια καφτάνια σας και παρεό και ένα είναι το σίγουρο, το στυλ σας στην παραλία δεν θα περάσει καθόλου απαρατήρητο.

Ολόσωμο Μαγιό Με Δέσιμο (34,93 €) [Περισσότερα]Γυναικείο Ολόσωμο Μαγιό Με Διαφάνεια (17,91 €) [Περισσότερα]Μαγιό Ολόσωμο Μαύρο Άσπρο (35,00 €) [Περισσότερα]Γυναικείο Μαγιό Ολόσωμο Strapless (42,32 €) [Περισσότερα]Γυναικείο μαγιό ολόσωμο λευκό με τύπωμα (28,40 €) [Περισσότερα]Ολόσωμο Μαγιό Emely (12,99 €) [Περισσότερα]Reya Ολόσωμο Μαγιό Κόκκινο (17,99 €) [Περισσότερα]Ολόσωμο Μαγιό Divina (24,90 €) [Περισσότερα]Ολόσωμο Μαγιό Estate Green (28,00 €) [Περισσότερα]Ολόσωμο Μαγιό Solano (49,40 €) [Περισσότερα]Ολόσωμο Μαγιό Ματίλντα (42,90 €) [Περισσότερα]Ολόσωμο Μαγιό Με Διαφάνειες (30,00 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Ntynomai