Ένα όμορφο απόγευμα στο favela.gr!

Δεν υπάρχει περίπτωση να πάει κανείς βόλτα στο Κολωνάκι και να μην επισκεφτεί το κατάστημα Favela. Πόσο μάλλον τώρα που θα θέλει να ανανεώσει την καλοκαιρινή του γκαρνταρόμπα, έχει τη δυνατότητα να ανακαλύψει ανάμεσα σε μία μεγάλη ποικιλία ρούχων και αξεσουάρ, τα αντικείμενα που θα γίνουν εκείνα του πόθου του. Μόνο που αυτή τη δυνατότητα δεν την έχουν αποκλειστικά οι κάτοικοι της πρωτεύουσας καθώς μέσα από το ηλεκτρονικό του κατάστημα, έχουν όλοι την ευκαιρία να αποκτήσουν κομμάτια που μόνο αδιάφορα δε θα μπορούσαν να θεωρηθούν.

Αρχικά η συλλογή ρούχων Minkpink είναι πολυδιάστατη, καθώς

μπορεί κανείς να βρει όχι μόνο φορέματα αλλά και hot tops που κολακεύουν το μπούστο σας, παντελόνια και σορτς που σίγουρα φλερτάρουν με τη θηλυκότητα, και απογειώνουν την εμφάνισή σας.

Επίσης, ποιος δεν γνωρίζει τα παπούτσια Jeffrey Campbell, που είναι χειροποίητα και δερμάτινα. Οι τσάντες Jeffrey Campbell εξίσου είναι και αυτές χειροποίητες και δερμάτινες made in Spain. Τα συγκεκριμένα παπούτσια κάνουν πάντα τη διαφορά και μεταμορφώνουν κάθε εμφάνιση.

Καλωσόρισε επίσημα το ελληνικό καλοκαίρι μαζί με το κατάστημα Favela και επέλεξε ανάμεσα στα outfits που επιλέξαμε αποκλειστικά για εσάς!

Παίξτε με γεωμετρικά σχήματα και αναζητήστε την απόλυτη συμμετρία μέσα από γραμμικά σχέδια που θα αναδείξουν την εμφάνισή σας.

Αγορά: [Φόρεμα], Αγορά: [Παπούτσια]

Οι φιόγκοι προσδίδουν μία girly διάθεση και μία sexy λεπτομέρεια στην εμφάνισή μας. Το συγκεκριμένο φόρεμα μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως το βράδυ και με διαφορετικά αξεσουάρ μπορεί να μονοπωλήσει τις μέρες και τις νύχτες μας.

Αγορά: [Φόρεμα], [Παπούτσια]

Τα κόκκινα παπούτσια Jeffrey Campbell είναι απλά ακαταμάχητα και αποτελούν το αντικείμενο του πόθου πολλών γυναικών καθώς έχουν το σωστό ύψος και το σωστό πλάτος. Αποκλείεται να μη τραβήξουν τα βλέμματα, ιδανικά συνδυασμένα με ένα floral παντελόνι που μας ταξιδεύει στα 80’s και με μία μπλούζα συνδυασμένη με top που θα προσδώσει sexy ύφος στη σιλουέτα σου.

Αγορά: [Παπούτσια], [Μπλούζα], [Παντελόνι], [Μπουστάκι]

Τι πιο όμορφο και θηλυκό από ένα φόρεμα στο οποίο κυριαρχεί το μπλε παστέλ; Συνδυασμένο αρμονικά με πλατφόρμες, τόσο άνετες, που δε θα θέλετε να τις βγάλετε από πάνω σας!

Αγορά: [Φόρεμα], [Παπούτσια]

Cocktail party? Γιατί όχι; Εξάλλου το σημαντικότερο ραντεβού σας είναι αυτό με την κομψότητα!

Αγορά: [Παπούτσια], [Φόρεμα]

Keywords
Τυχαία Θέματα