Katerina Karadima: Perfectly Perfect

Έψαχνα να βρω εδώ και πολύ καιρό στέκες ρομαντικές, διαφορετικές, που θα προσδίδουν στυλ και θηλυκότητα στην εμφάνισή μας. Έτσι, όταν ανακάλυψα τις στέκες της Κατερίνας Καραδήμα, που είναι χειροποίητες και μοναδικές πραγματικά ενθουσιάστηκα.

Τηλεφωνικές παραγγελίες: 6936973923
email: [email protected]

Θεώρησα μοναδικά έξυπνη την ιδέα της να κοσμήσει ένα αξεσουάρ, σαν τη στέκα, με τον δικό της μοναδικό τρόπο, καθώς συνολικά η δουλειά της και τα κοσμήματά της πραγματικά

ανεβάζουν τον πήχη και μας δίνουν τη δυνατότητα να αποκτήσουμε κοσμήματα ξεχωριστά και πανέμορφα. Όπως τονίζει και η ίδια:


ΣΤΕΚΑ (40,00 €) [Περισσότερα]
ΣΤΕΚΑ (45,00 €) [Περισσότερα]
ΣΤΕΚΑ (45,00 €) [Περισσότερα]

«Φιλοσοφία μου ένα παιχνίδι ανάμεσα στο χρόνο, την προσιτή πολυτέλεια και ένα atelier φαντασίας. Το atelier που κάθε κοπέλα ονειρεύεται και με το δικό της τρόπο προσπαθεί να δημιουργήσει μέσα στον προσωπικό της χώρο! Πόσες φορές δε μαγευόμαστε στην ιδέα και μόνο ενός κοριτσίστικου παραμυθένιου δωματίου όλου δικού μας, γεμάτο φως και χρώμα, ρούχα, παπούτσια, κοσμήματα, αξεσουάρ, όλα ταξινομημένα με άνεση και χάρη, ώστε να περνάμε ατελείωτες ώρες δοκιμάζοντας, συνδυάζοντας, επιλέγοντας!»


ΒΡΑΧΙΟΛΙ (20,00 €) [Περισσότερα]
ΒΡΑΧΙΟΛΙ ΒΕΡΓΑ (7,00 €) [Περισσότερα]
ΒΡΑΧΙΟΛΙ (20,00 €) [Περισσότερα]
ΒΡΑΧΙΟΛΙ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ (25,00 €) [Περισσότερα]
ΒΡΑΧΙΟΛΙ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ (12,00 €) [Περισσότερα]
ΒΡΑΧΙΟΛΙ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ (20,00 €) [Περισσότερα]

«Μέσα από αυτή τη φαντασία δημιουργήσαμε τις δικές μας οικοδέσποινες, δύο φίλες: τη Zozefina & Lopetita, γιατί κάθε κοριτσίστικο όνειρο χρειάζεται τη φίλη του! Ταξιδεύουμε στο χρόνο για να κρατήσουμε ζωντανή τη μαγεία του παρελθόντος μέσα από σχέδια και στοιχεία που μπορούμε να αποδώσουμε σύγχρονα χωρίς να χάνουν αυτό το κάτι διαφορετικό που όλες έχουμε ανάγκη!»


ΒΡΑΧΙΟΛΙ (30,00 €) [Περισσότερα]
ΒΡΑΧΙΟΛΙ (30,00 €) [Περισσότερα]
ΒΡΑΧΙΟΛΙ (30,00 €) [Περισσότερα]

«Κάπως έτσι δημιουργήσαμε τις στέκες, την υπογραφή μας! Ένα αγαπημένο αξεσουάρ από και σε κάθε γυναίκα, που προσδίδει ρομαντισμό και μία χαρισματική πινελιά από το πιο απλό ως το πιο επίσημο ένδυμα! Στέκες από δέρμα είτε απλές είτε κεντημένες με κρύσταλλα και μαργαριτάρια, μονές ή διπλές πάντα όμως συνοδευμένες από την λεπτομέρεια της απόλυτης θηλυκότητας: κορδέλες!»


ΣΤΕΚΑ (45,00 €) [Περισσότερα]
ΣΤΕΚΑ (45,00 €) [Περισσότερα]
ΣΤΕΚΑ (45,00 €) [Περισσότερα]

«Επιλέγουμε την καινοτομία: Προτείνουμε δερμάτινες στέκες που μπορείτε να φορέσετε και ως κολιέ ανάλογα με τις ανάγκες σας! Σας φαντάζει λίγο τολμηρό; Μερικές φορές αξίζει να ρισκάρουμε κάτι το διαφορετικό!»


ΚΟΛΙΕ (45,00 €) [Περισσότερα]
ΚΟΛΙΕ (35,00 €) [Περισσότερα]
ΚΟΛΙΕ (35,00 €) [Περισσότερα]Τηλεφωνικές παραγγελίες: 6936973923
email: [email protected]

«Στο δικό μας κόσμο, αναζητούμε κορίτσια που θέλουν να ανακαλύψουν το όνειρο και γιατί όχι να τολμήσουν να γίνουν κομμάτι του, σαν τις φίλες που μας ακολουθούν στη στήλη Atelier στο site μας όταν αφήνονται στα χέρια της Zozefina & Lopetita για να μεταμορφωθούν σε κάθε συλλογή μας!!»

Εσείς; Κρύβετε μέσα σας μία Zozi ή Lopi fille;; Ακολουθήστε μας!
FB page here

Keywords
Τυχαία Θέματα