Gymwear κι εκτός γυμναστηρίου!

11:36 4/1/2018 - Πηγή: Ntynomai

Καλή χρονιά, χρόνια πολλά!Σας εύχομαι να έχετε έναν πολύ όμορφο και δημιουργικό χρόνο.Επειδή υποψιάζομαι ότι οι περισσότερες έχετε συμπεριλάβει ανάμεσα στους στόχους της νέας χρονιάς να συνεχίσετε ή να ξεκινήσετε δυναμικά γυμναστήριο ή άλλες αθλητικές δραστηριότητες μερίμνησα για ένα αφιέρωμα σε αθλητικά ρούχα.

Και όσες δεν έχετε ακόμα θέσει αυτό τον στόχο, βλέποντας όλα αυτά τα υπέροχα gymwear είμαι σίγουρη πως θα αλλάξετε γνώμη. Τα τελευταία χρόνια μάλιστα θα έχετε παρατηρήσει ότι είναι Trend να φοράμε ρούχα γυμναστικής και στην ζωή μας στην πόλη. Γι' αυτόν το λόγο τα sports brands λανσάρουν πλέον συλλογές οι οποίες δεν είναι μόνο για αθλήματα αλλά και για casual chic εμφανίσεις.

Θα σας πρότεινα ευφάνταστα κολάν τα οποία θα σας βολέψουν στο γυμναστήριο και όχι μόνο.

Reebok WOR CS PRINTED LEGGING (BQ2485) (30,00 €) [Περισσότερα]Γυναικείο κολάν γυμναστικής Calypso Bas Bleu (29,00 €) [Περισσότερα]Κολάν γυναικείο αθλητικό LISYANA (22,90 €) [Περισσότερα]

Jackets τα οποία θα σας κρατούν ζεστές και στυλάτες.

SST Down Jacket (249,95 €) [Περισσότερα]Body Action Women UltraLight Hodded Vest (55,60 €) [Περισσότερα]

Kαι φυσικά πλέον ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με τα περισσότερα outfits όχι μόνο κατά τις αθλητικές σας δραστηριότητες, αλλά και για καφέ με τις φίλες σας όπως για παράδειγμα σε συνδυασμό με μια πλισέ midi φούστα.

Γυναικεία sneakers TOP SECRET (19,17 €) [Περισσότερα] Supernova ST Shoes (139,95 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Ntynomai