5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις πριν επιλέξεις νυφικό!

Ναι, το δαχτυλίδι είναι σημαντικό και μένει για πάντα στο μπουντουάρ σου, αλλά το νυφικό, αυτό είναι που κάνει την νύφη να νιώθει τόσο ξεχωριστή στην μεγάλη της μέρα. Μιας και οι νυφούλες που πρόκειται να παντρευτούν το καλοκαίρι αρχίζουν ήδη να κάνουν τις προετοιμασίες τους, να κοιτάζουν φορέματα online και να κλείνουν τα ραντεβού τους για δοκιμή, έτσι και εμείς σου έχουμε εδώ τους 5 χρυσούς κανόνες για να βρεις αυτό ακριβώς που ονειρεύεσαι.

#1 Κάνε

την έρευνά σου από το σπίτι.

Ξεκίνα να βλέπεις νυφικά online αλλά και σε νυφικά περιοδικά ώστε να πάρεις την απαραίτητη έμπνευση και να διαπιστώσεις λίγο καλύτερα τι στυλ θα ήθελες να επιλέξεις για τη μέρα του γάμου σου. Μπορείς να αποθηκεύσεις τα αγαπημένα σου σε φακέλους ώστε να τα συζητήσεις με τις φίλες και την οικογένεια σου για αυτή την πολύτιμη δεύτερη (και τρίτη και τέταρτη) γνώμη.

Εδώ, μάλιστα, μπορείτε να βρείτε άπλετες επιλογές για νυφικά, παπούτσια, κοσμήματα ακόμα και εσώρουχα.

Νυφικό γοργονέ μακρύ μανίκι (299,00 €) [Περισσότερα]Σιφόν Οικονομικό Νυφικό (249,00 €) [Περισσότερα]Νυφικό με μανίκι δαντέλα (299,00 €) [Περισσότερα]Νυφικό Mάξι με σκίσιμο (299,00 €) [Περισσότερα]Χειροποίητη Νυφιάτικη Γόβα 62593 Λευκό (49,00 €) [Περισσότερα]"Eva" λευκό περλέ πέδιλο με χιαστή λουράκια (119,00 €) [Περισσότερα]TSAKIRIS MALLAS Bridal Ιβουάρ περλέ νυφικό πέδιλο με τακούνι 12 πόντους (149,00 €) [Περισσότερα]TSAKIRIS MALLAS Bridal Ιβουάρ περλέ νυφικά πέδιλα (199,00 €) [Περισσότερα]Μονόπετρο Δαχτυλίδι (110,00 €) [Περισσότερα]Εντυπωσιακά Στέφανα με Πέρλες & Κρύσταλλα (64,00 €) [Περισσότερα]Κολιέ χρυσό 14 καράτια με μπιλίτσες (375,00 €) [Περισσότερα]Obsessive Etheria Νυφικό Σετ Εσωρούχων White (24,00 €) [Περισσότερα]Obsessive SWANITA Σετ Ρόμπα με Σατέν Ζώνη & Brasilian Σατέν Σλιπ (43,00 €) [Περισσότερα]

#2 Όρισε τον προϋπολογισμό σου.

Το συγκεκριμένο, αν και το πιο σημαντικό σημείο στη λίστα της μέλλουσας νύφης, είναι και το πιο πολυσυζητημένο. Πρέπει να είσαι ειλικρινής τόσο με τον κύκλο σου, όσο και με τον ίδιο σου τον εαυτό ώστε αυτά που επιζητάς από την έρευνά σου να είναι πάντα σε αληθοφανή πλαίσια. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να αποφασίσεις το εύρος της τιμής που επιδιώκεις πριν το δοκιμαστικό ραντεβού σου.

Στο ntynyomai.gr βάζεις εσύ το φίλτρο τιμής που θες, με νυφικά από 15 ευρώ!

ASOS WEDDING V Front Ruched Front Midi Dress (14,00 €) [Περισσότερα]ASOS WEDDING Bow Front Midi Dress (52,00 €) [Περισσότερα]ASOS WEDDING One Shoulder Maxi Dress (60,00 €) [Περισσότερα]ASOS WEDDING Hollywood Midi Dress (48,00 €) [Περισσότερα]

#3 Διαμόρφωσε το πρόγραμμά σου έτσι ώστε να έχεις αρκετό χρόνο για να αποφασίσεις.

Μπορεί να χρειαστούν αρκετές δοκιμές και πολλά scroll down στα sites για να βρεις το ιδανικό για εσένα νυφικό. Ακόμα και η παραγγελία είναι κάτι που απαιτεί χρόνο, ώστε να φτιαχτεί το φόρεμα όπως το θες. Ένας χρόνος, κατά μέσο όρο, είναι το κατάλληλο χρονικό διάστημα που σου επιτρέπει να είσαι χαλαρή και να δεις πολλές επιλογές ώστε να καταλήξεις!

#4 Μην ξεγελιέσαι ότι το σώμα σου θα μεταμορφωθεί σε λίγους μόλις μήνες.

Όσο αποφασισμένη κι αν είσαι για να αποκτήσεις το σώμα των ονείρων σου έως την μεγάλη μέρα, παράλληλα μην ξεχνάς να είσαι και ρεαλίστρια! Το νυφικό είναι μεγάλη επένδυση που δεν αξίζει να σπαταλήσεις αγοράζοντας λάθος νούμερο. Εάν, επομένως, σκέφτεσαι ότι θα χάσεις αρκετά κιλά μέχρι την μέρα που θα φορέσεις το νυφικό σου, μπορείς να επιλέξεις ελαστικό ύφασμα ώστε να πάρει απευθείας το σχήμα του νέου σώματός σου. Μην ξεχνάς, πρέπει να νιώθεις άνετα με το νυφικό αλλά, κυρίως, με το σώμα σου!

#5 Το νυφικό που θα γίνει δικό σου θα είναι έρωτας με την πρώτη ματιά!

Το παθαίνουμε με όλα τα ρούχα, πόσο μάλλον με κάτι που συνδέεται τόσο πολύ με τον συναισθηματικό σου κόσμο για εκείνη τη μέρα. Είναι αυτή η αίσθηση που απλώς ξέρεις εκ των προτέρων ότι αυτό θα σου ταιριάξει τέλεια και απλά κολλάει με όλες τις φαντασιώσεις που είχες από μικρή για το φόρεμα αυτό. Επομένως, βγες εκεί έξω, κάνε την έρευνά σου on και off line και go get it girl!!

Keywords
Τυχαία Θέματα