“Ζωντανός” ο Τζόκοβιτς, απογοήτευσε ο Βαβρίνκα – VIDEO

19:34 3/1/2019 - Πηγή: Tennis24
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς… τα χρειάστηκε για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα στη Ντόχα, όμως κατάφερε να φύγει νικητής από το court, μετά το ματς κόντρα στον Νικολόζ Μπασιλασβίλι. Νοκ-άουτ από τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Άγκουτ τέθηκε ο Σταν Βαβρίνκα…

Να επιστρέψει στους τίτλους στην αγαπημένη του Ντόχα θέλει ο Νόβακ Τζόκοβιτς και προς το παρών παρότι δυσκολεύεται, συνεχίζει να ελπίζει.

Ο Σέρβος πρωταθλητής χρειάστηκε δεύτερη σερί ανατροπή στο Qatar Open μετά την χθεσινή απέναντι στον Μάρτον Φούτσοβιτς, και απέκλεισε τον Νικολόζ

Μπασιλασβίλι σήμερα στα τρία σετ, στον μεταξύ τους προημιτελικό.

Δυο ώρες χρειάστηκε το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ, και αρκετά τεντωμένα νεύρα κατά τη διάρκεια του αγώνα, για να φτάσει στη νίκη με 4-6, 6-3, 6-4 κόντρα στον πολύ φορμαρισμένο Γεωργιανό, Νο21 στον κόσμο.

Ο Νόλε δεν μπήκε ποτέ στο ματς στο εναρκτήριο σετ της αναμέτρησης και ο Μπασιλασβίλι το εκμεταλλεύτηκε κερδίζοντας το άνετα μετά από 44 λεπτά, με 4-6.

Δυο μπρέικ έκανε ο Γεωργιανός στην αρχή, παίρνοντας προβάδισμα με 1-4. Ο Τζόκοβιτς έβγαλε αντίδραση, μείωσε σε 3-4 και δημιούργησε μπρέικ πόιντ για να φέρει το ματς στα ίσια, όμως δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει.

Λίγες στιγμές αργότερα ο Μπασιλασβίλι έκανε το 0-1, όμως ο Σέρβος είχε ήδη αρχίσει να ανεβάζει κατακόρυφα τον ρυθμό του στο ματς.

Αυτό επιβεβαιώθηκε στην αρχή του δευτέρου σετ, που ο Τζόκοβιτς πήρε κεφάλι με 3-0, ισοφαρίζοντας συνοπτικά σε 1-1 λίγο αργότερα, με 6-3, στέλνοντας το ματς στο τρίτο και καθοριστικό σετ.

“Novak Djokovic at his very best!” @DjokerNole always has an answer… #QatarTennis pic.twitter.com/iZX2AFiYxU

Tennis TV (@TennisTV) 3 Ιανουαρίου 2019


Στο τρίτο σετ, ο Νόλε πήρε προβάδισμα από νωρίς με μπρέικ (1-0), όμως ισοφαρίστηκε από τον Μπασιλασβίλι που έδειξε σφυγμό στο ματς (1-1).

Όχι για πολύ βέβαια, αφού βγάζοντας κάποιες αδιανόητες άμυνες σε ορισμένους πόντους, ο Τζόκοβιτς “σκότωσε” την ψυχολογία του αντιπάλου του και παίρνοντας το κεφάλι με 3-2 δεν κοίταξε εκ νέου πίσω του.

Τελικά, “έκλεισε” τον αγώνα με 6-4 και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Qatar Open, όπου θα συναντήσει τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Άγκουτ.

Ο Ισπανός επικράτησε του Στάνισλας Βαβρίνκα στον πρώτο χρονικά αγώνα της ημέρας και σταμάτησε το σερί του Ελβετού, που ήθελε να συνεχίσει να δείχνει το καλό του πρόσωπο, όμως δεν τα κατάφερε.

Μέσα σε μια ώρα και 46 λεπτά ο Άγκουτ επιβλήθηκε με 6-4, 6-4 του “Σταν” και προκρίθηκε στην τελική “4αδα” του θεσμού.

Πέμπτη 3/1 – Προημιτελικά Qatar Open

Djokovic (Serbia) beat Basilashvili (Georgia) 4-6, 6-3, 6-4
Bautista Agut (Spain) beat Wawrinka (Switzerland) 6-4, 6-4

QATAR OPEN SINGLES DRAW | OOP | TV SCHEDULE

Δημήτρης Χαλιάπας

The post “Ζωντανός” ο Τζόκοβιτς, απογοήτευσε ο Βαβρίνκα – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα