Υπόκλιση Τσόριτς στον Τζόκοβιτς!

Ο Μπόρνα Τσόριτς είναι περήφανος για τη συμμετοχή του στον πρώτο του τελικό Masters αλλά υποκλίθηκε στην ανωτερότητα του Νόβακ Τζόκοβιτς στον αγώνα της Κυριακής!

Το καλύτερο αποτέλεσμα της καριέρας του “πανηγύρισε” ο Μπόρνα Τσόριτς στην Σανγκάη αυτήν την εβδομάδα!

Ο 22χρονος Κροάτης έφτασε στον πρώτο του τελικό σε τουρνουά της σειράς Masters ενώ κέρδισε παράλληλα με πολύ εμφατικό τρόπο τον τεράστιο Ρότζερ Φέντερερ στα ημιτελικά για να το πραγματοποιήσει.

Ωστόσο, στον τελικό έπεσε πάνω

στο “τείχος” που λέγεται Νόβακ Τζόκοβιτς και είναι πραγματικά αδιαπέραστο το τελευταίο διάστημα…

Ο Κροάτης πάλεψε αλλά ήταν φύσει αδύνατον να πάρει κάτι από έναν τόσο καλό Τζόκοβιτς που δεν του άφηνε τίποτα και κανέναν από το να του “κλέψει” τον 32ο τίτλο του σε αυτή τη σειρά αγώνων.

Παρά τη δεδομένη στενοχώρια από τον χαμένο τελικό, ο Τσόριτς κρατά τα πολλά θετικά που πήρε αυτήν την εβδομάδα στην Κίνα ενώ παράλληλα υποκλίθηκε στο μεγαλείο του Τζόκοβιτς.

“Είμαι περήφανος για τα ματς που έπαιξα και κέρδισα όλη την περασμένη εβδομάδα. Η στήριξη του κοινού σίγουρα με βοήθησε σε αυτό. Στον τελικό, πάλεψα κάθε πόντο, προσπάθησα να αντιστρέψω το μομέντουμ μέχρι τον τελευταίο πόντο αλλά απέναντι ήταν ένας από τους μεγαλύτερους πρωταθλητές του αθλήματος. Συγχαρητήρια Νόβακ, ελπίζω να δώσουμε και άλλα τέτοια ματς στο μέλλον! Έμαθα πολλά αυτήν την εβδομάδα και ελπίζω να με βοηθήσουν να φτάσω το παιχνίδι μου στο επόμενο επίπεδο!” ανέφερε σοφά ο Κροάτης τενίστας.

Με την επιτυχία της παρουσίας στον τελικό, θα ανταμειφθεί με το Νο13 της παγκόσμιας κατάταξης από τις 15/10.

Κώστας Αϊτάκης

The post Υπόκλιση Τσόριτς στον Τζόκοβιτς! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα