Βέβαιος για την ακύρωση του Wimbledon
Ο πρόεδρος της Γερμανικής ομοσπονδίας αντισφαίρισης, Ντιρκ Χόρντοφ, είναι βέβαιος ότι το Wimbledon δεν θα πραγματοποιηθεί στις προβλεπόμενες ημερομηνίες και αυτό θα αποφασίσει η AELTC στη συνεδρίασή της μέσα στην εβδομάδα.
Ο Χόρντοφ πιστεύει ότι αυτή είναι η μοναδική λύση, τη δεδομένη χρονική στιγμή, καθώς δεν υπάρχει χρόνος από τη στιγμή που όλα έχουν “παγώσει” στη Μεγάλη Βρετανία, λόγω της ραγδαίας εξάπλωσης του κορονοϊού.
Οι Βρετανοί άργησαν πολύ να πάρουν μέτρα περιορισμού της εξάπλωσης της πανδημίας και φαίνεται πως η κατάσταση στο νησί θα αργήσει να επιστρέψει στην κανονικότητα.
Το Wimbledon είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 29 Ιουνίου και να ολοκληρωθεί στις 12 Ιουλίου.
“Το Wimbledon ανακοίνωσε ότι θα κάνει συμβούλιο την Τετάρτη για να πάρουν την τελική απόφαση. Έχω επαφές με την ATP και την WTA και έχουν ήδη γίνει οι απαραίτητες ενέργειες για να αποφασιστεί η αναβολή του. Δεν υπάρχει αμφιβολία γι’αυτό. Είναι απαραίτητο να συμβεί αυτή τη στιγμή. Είναι ουτοπικό να πιστεύουν ότι μπορούν να διοργανώσουν το Championships με τους περιορισμούς που υπάρχουν στις μετακινήσεις. Πρόκειται για ένα διεθνές τουρνουά με εκατοντάδες χιλιάδες θεατές απ’όλο τον κόσμο. Είναι αδιανόητο να πραγματοποιηθεί” είπε ο Ντίρκοφ στο Sky Sports.
Όλα δείχνουν, λοιπόν πως το Wimbledon Championships δεν θα πραγματοποιηθεί στην προβλεπόμενη ημερομηνία και οι Βρετανοί θα πρέπει να βρουν λύση ώστε να διεξαχθεί αργότερα στη σεζόν, με την κενή εβδομάδα λόγω της ακύρωσης του Ολυμπιακού τουρνουά να είναι μια πιθανή εκδοχή, στις αρχές Αυγούστου.
Μόνο 10 φορές δεν κατέστη δυνατό να πραγματοποιηθεί το Wimbledon που είναι και το αρχαιότερο από τα Grand Slam (1877), κατά τη διάρκεια των δύο παγκοσμίων πολέμων, 1914-18 και 1940-45.
The post Βέβαιος για την ακύρωση του Wimbledon appeared first on Tennis24.
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Αθλητικά
- Στην εντατική με κορωνοϊό ο Γιάννης Βαρδινογιάννης του Σήφη
- Ο Γιάννης Μπουζούκης κινδυνεύει να γίνει 'νέος Νίνης'
- H Mercedes ανέλαβε την παραγωγή 1.000 μηχανημάτων αναπνοής, τη μέρα
- Ετοιμόγεννη Ελληνίδα ηθοποιός που ζει στην Αγγλία: «Εμφάνισα κορωνοϊό και μου έλεγαν να μείνω σπίτι» (vid)
- Ελάχιστες πλέον οι ελληνικές περιοχές χωρίς κρούσματα κορονοϊού
- Κορωνοϊός: Νέος θάνατος στην Καστοριά, στους 40 οι νεκροί στην Ελλάδα
- Παναθηναϊκός: Σκέψεις για Μαρκ Φερνάντεθ
- Ολυμπιακός: Εξετάζει την περίπτωση του Μπουμπακάρ Κουγιατέ
- Η κορυφαία ενδεκάδα του Μουρίνιο δεν έχει παίκτη της Γιουνάιτεντ
- Ο Κακά επισκέφθηκε τον Ροναλντίνιο στη φυλακή: «Είναι πολύ άσχημα, ελπίζω να ξαναβρεί το χαμόγελό του»
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Tennis24
- Τελευταία Νέα Tennis24
- Βέβαιος για την ακύρωση του Wimbledon
- Τα παράξενα “χρόνια πολλά” του Ντιμιτρόφ στον Βαβρίνκα! – VIDEO
- Αυτοσχέδιο γκολφ από την ευρηματική Μλαντένοβιτς! – VIDEO
- Όταν ο Ρότζερ επιστρέφει από τραυματισμό – VIDEO
- Με την απλώστρα για…φιλέ! – VIDEO
- Σπάνιες στιγμές στο ανδρικό Tour
- Βρήκαν τον τρόπο τους οι κολλητές (pic)
- Άνακον: “Ναδάλ, ο πιο ξεχωριστός από όλους”
- Τα ομορφότερα backhand down the line
- Τσιτσιπάς: Γι’αυτό το λόγο έμεινα μόνος
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Αθλητικά
- Κορονοϊός: Μέσω sms ή email η συνταγογράφηση φαρμάκων (vid)
- «Contagion»: Ο γιατρός - σύμβουλος της ταινίας κάνει σύγκριση με το σήμερα (vid)
- Ο Σίκμα της Άλμπα... τερμάτισε την καραντίνα! Δεν υπάρχει αυτό που έκανε (vid)
- «Kορωνο-πάρτι»: Tα viral βίντεο με την διασκέδαση... στην εποχή της καραντίνας
- Ντόντσιτς και Πορζίνγκις από τους... μίμους του ΝΒΑ! (vid)
- Οι 10 ποδοσφαιριστές που είδαν την πτώση της χρηματικής τους αξίας (pics)
- Ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού μας δείχνουν τι κάνουν όσο μένουν σπίτι
- Σύζυγος Ρουστού: «Κρίσιμες και δύσκολες οι ώρες»
- Η κορυφαία ενδεκάδα του Μουρίνιο δεν έχει παίκτη της Γιουνάιτεντ
- Αυτή είναι η καλύτερη ενδεκάδα που έχει προπονήσει ο Μουρίνιο